Aurelija.S parašė:
www.intymipagunda.lt/lt/Naktiniai-pizamos-chalatai/Naktiniai-pizamos-nescioms-ir-maitinancioms-moterims/Naktiniai-busimoms-mamytems-Jasmine-Peach/ kokie fai…
tikrai butu nuostabi dovana
Aurelija.S parašė:
www.intymipagunda.lt/lt/Naktiniai-pizamos-chalatai/Naktiniai-pizamos-nescioms-ir-maitinancioms-moterims/Naktiniai-busimoms-mamytems-Jasmine-Peach/ kokie fai…
tikrai butu nuostabi dovana
Aurelija.S parašė:
oj isvis kokia sauni vyru mintissaunuoliai
aha , faina , jauciu kai vaikas padovanos gelyte brauksim asaras is laimes
![]()
Gal ir neblogos tos kainos, ir grazus baldai, bet su kokybe kazin ar viskas gerai. Vyro brolis pirko stala, tai isardes antra karta norejo sustatyt ir nieko nesigavo, nes varztai prasisukinet pradejo
Kregzduti parašė:
Tikrai labai graziai atrodo ;)
aha labai
mums neuzilgo metai kaip susituoke , as jau taikysiuos i siuos naktinukus
nusiunciau nuoroda savo brangiajam :DD ot esu
visada besisypsanti parašė:
Myliuke, manau tu pirma pagimdysijau isivaizduoju kaip lauksim taves gryztant is ligonines ir laaaabai lauksim lelytes foto
![]()
![]()
oj palauk dar nesiusk manes gimdyti
kas sarasiuka priziures
Gretutee28 parašė:
Labas rytas,ar yra planuojančių darytis 3D echoskopija? Gal girdėjusios atsiliepimų ir nuomonių kur Kaune geriau daro ir kainytės kokios?
su antra dariausi motine ir vaike labai fainai padare. kaina tada buvo lt tai kiek euru dabar sunku net ir pasakyti bet manau kad virs 55 euru tikrai. dar kolege daresi mazylyje tai ten is pasakojimo atrodo kad ir neblogai o kainos ir nepasiklausiau.
o laikas kada geruiausiai darytis tai nuo 27 iki 32 savaites. as sakiauy vaziuosiu i motina ir vaika kad ir brangiau kainuos vbet ten viskas jau pazystama, nes nekarta esu lankiusis tai aptarnavimas superuinis ir labai detalus.
mergaiciuke1 parašė:
Gal ir neblogos tos kainos, ir grazus baldai, bet su kokybe kazin ar viskas gerai. Vyro brolis pirko stala, tai isardes antra karta norejo sustatyt ir nieko nesigav…
jo jo , esu as irgi darinejus spinta , komoda , tokia jau be kokybes , tik grazi
kazin kaip lovele vaiko , kai tokia kaina , sustatei ir neardai , tegul stovi , kiek cia truks ir vaikelis isaugs reiks naujos
nu noreciau apziuret , bet kur tu ten apziuresi ..
saulyte03 parašė:
aciu![]()
gal ir jus jau zinote kas pas jus bus?![]()
Taip
Prinsese
Darbe kai noriu valgyti, tai sakau cia ne as o princese
Aurelija.S parašė:
aha labaimums neuzilgo metai kaip susituoke , as jau taikysiuos i siuos naktinukus
nusiunciau nuoroda savo brangiajam :DD ot esu
![]()
As vyro kaip ir kiekviena reisa uzsiprasiau kvepalu, tai sake parves
pjurgitukas parašė:
su antra dariausi motine ir vaike labai fainai padare. kaina tada buvo lt tai kiek euru dabar sunku net ir pasakyti bet manau kad virs 55 euru tikrai. dar kolege da…
o man galit paaiskinti kas tas 3d ir 4d , ten kazkaip kitaip pamatai ta leliuka ar kaip ??
kuom ipatinga ?
MyliukE29 parašė:
oj palauk dar nesiusk manes gimdytikas sarasiuka priziures
![]()
sarasiukas dar ne toks svarbus, kaip jusu kudkelis
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai