mergaiciuke1 parašė:
Faini dalykaio kiek siaip tokie kainuoja?
vibro kedutes panasios ziirejau po 70-90 euru naujos kainuoja o supynes nezinau kiek nes kur i elektra jungiasi tai brangiai ant batierkiu jos nelabai brangios
mergaiciuke1 parašė:
Faini dalykaio kiek siaip tokie kainuoja?
vibro kedutes panasios ziirejau po 70-90 euru naujos kainuoja o supynes nezinau kiek nes kur i elektra jungiasi tai brangiai ant batierkiu jos nelabai brangios
agna09 parašė:
ir as ta ziurejau bet pagal ismatavimus daug vietos uzima pas mane kambary nera tiek :/
Na pas mane tilptu. Blem galvoju gal geriau tokia imt nei ta paprasta, aisku kaina dviguba ir be nieko, bet gal verta
agna09 parašė:
Na tai imk jei patiko
mergaiciuke1 parašė:
Na pas mane tilptu. Blem galvoju gal geriau tokia imt nei ta paprasta, aisku kaina dviguba ir be nieko, bet gal verta![]()
nu as pamasciau is pradziu kad labai fainas bet po to galvoju kol reiks tos lovytes mano nuomone kokios noriu dar simta kartu pasikeis
mergaiciuke1 parašė:
Na tai imk jei patiko![]()
ta vibro kedute pasakiau tikrai kad imsiu jau
penktadieni atves kai nagu atmaus tvarkytis
o del supyniu pasnekesiu dar su vyru , siaip visai nieko atrodo ir dar spalva gerai kad neautrali
agna09 parašė:
nu as pamasciau is pradziu kad labai fainas bet po to galvoju kol reiks tos lovytes mano nuomone kokios noriu dar simta kartu pasikeis![]()
Na taip taip, net nezinau.
na gris vyras reiks pasitart.
Frella parašė:
pupa, isgerk antra paracetamolio tabletenzn, man gydytoja grieztai pasake "jokiu vaistu, nebent jeigu labai jau skauda- paracetamolis" ir tai as dziaugiuosi, ka…
Paracetamolis yra panacėja ir turėtų būti vartojamas griežtai pagal rekomenduojamas dozes, nes labai duoda per kepenis.
Reiktų pirmiausia išsiaiškinti nuo ko galvą skauda... Gal kitais būdais pavyktų numalšinti skausmą...
agna09 parašė:
ta vibro kedute pasakiau tikrai kad imsiu jaupenktadieni atves kai nagu atmaus tvarkytis
o del supyniu pasnekesiu dar su vyru , siaip visai nieko atrodo ir d…
Pravers tikrai manau
mergaiciuke1 parašė:
Pravers tikrai manau![]()
tai ta vibro kedute tikrai zinau kad pravers, dabar pusesere be jos gyventi negali
mergaiciuke1 parašė:
Na pas mane tilptu. Blem galvoju gal geriau tokia imt nei ta paprasta, aisku kaina dviguba ir be nieko, bet gal verta![]()
O kazi
ji nebus labai trumpute is ilgio per tuos stalcius
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai