ilona 25 parašė:
Tiesa,o niekam nesake,kiek db.vandenuko jum gerti?nes man pasake kuo daugiau ,nemaziau 2litru
Man liepe 2 litrus isgerti
ilona 25 parašė:
Tiesa,o niekam nesake,kiek db.vandenuko jum gerti?nes man pasake kuo daugiau ,nemaziau 2litru
Man liepe 2 litrus isgerti
Ive27 parašė:
Man liepe 2 litrus isgerti![]()
Man isvis nieko nesake kiek gerti, tik minejo, kad vaisiaus vandenu pats tas
urbonienė parašė:
As beveik vandens negeriumano skysciai per diena tai kavos, arbatos puodelis, karts nuo karto gurksteliu vandens ar tai dar ko
tai sunaudoju skysciu labai ma…
Na o as ypac kai darbe isgeriu 1,5litro buteli vandens,na ir taip arbatele,dar kazkas prisideda
Del skysciu gerimo as mazokai tiek su pirmu geriau,tiek dabar,per prievarta.Bet manau pats organizmas pasako kiek reikia.Isgeriu pora arbatos puodeliu,kartais kavos puodeli ar stikline sulciu,o vandens visai nedaug,kazin ar puse litro susidarys.Bet pradzioje nestumu vandeni is karto isvemdavau,o vat arbata nors trumpam susilaikydavo,bet vaikui skysciu tikrai pakako ir si karta sake kad plaukioja kaip inkstas taukuose
Kas keisciausia vaikas mano irgi nelabai megejas vandenuko
Pieniukas ir lengva arbatele geriausi gerimai.
gabi81 parašė:
O kas neleidzia gert?
savijauta
biski daugiau isgerus ima traukti visa pilva, atrodo, kad suplys per visas puses
tai geriau maziau, bet geriau jauciuosi.. su pirmu igi labai mazai geriau skysciu, bet viskas tvarkoj buvo
ai dar pastebejau, kad daugiau isgerus pradedu tinti nuo veido
Frella parašė:
tai cia ir daryk ta tingini tik biski skystesni, o tesla is esmes va taip daroma:250 g miltų
nu gal ir pabandysiu
katyk o pokaituko , eisiu kepti kugelio , atsikeliau alkana
Rramintaa parašė:
Man isvis nieko nesake kiek gerti, tik minejo, kad vaisiaus vandenu pats tas![]()
Vaisiaus vandenu kiekis nepriklauso nuo mamos isgeriamu skysciu kiekio
gretutee28 gali buti kad matei mus
oj as tai net nezinau nuo kada eilej stovejom
viktorija777 vardas Elita
mergaiciuke1 sveikinu su pasveikinimu
oj isivaizduoju kaip smagiai jautiesi
boombooli parašė:
Turesim berniuka!![]()
itraukiau
Sveikos merginos
na jus ir megstat pasipykti dar tokia grazia diena ..
kaip katinas leopoldas sake jei neklystu
gyvenkim draugiskai
Sveikinu visas esamas mamas su mamyciu diena
ir busimas mamas
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai