Aurelija.S parašė:
aciukassvajoniu , ilgai laukta
![]()
o del loveles , man tokia sumazinta lopsiuka galetu , tada gal ir kaina perpus maz…
Cha noretum, imk tokia arba nieko nepesi
Aurelija.S parašė:
aciukassvajoniu , ilgai laukta
![]()
o del loveles , man tokia sumazinta lopsiuka galetu , tada gal ir kaina perpus maz…
Cha noretum, imk tokia arba nieko nepesi
Aurelija.S parašė:
as cia pagaliau gavau savo svajoniu virtuve ;) vyas pats padare , metus laiko beveik jos laukiaunebuvau ikelus foto , mergaiciuke jau fb uzmate :))
bet va …
jetus kaip as noriu didelios virtuves o bute tokia maza :/ visur mazai vietos :/ laukiu nesulaukiu kol nama pasistatysim bet manau ilgai teks laukti
agna09 parašė:
jetus kaip as noriu didelios virtuves o bute tokia maza :/ visur mazai vietos :/ laukiu nesulaukiu kol nama pasistatysim bet manau ilgai teks laukti![]()
tai jei statotes tai sulauksi
o didele virtuve tai jega, man ziauriai patinnka
mergaiciuke1 parašė:
Cha noretum, imk tokia arba nieko nepesi![]()
;D apsieisiu ,einu ledu ,nes kankinuos kad yra saldiklyje o ne pas mane rankose ;D
agna09 parašė:
nu jo man lapkriti bus 25as dziuga lankiau, bet. visai nematyta man tu :/
Neteko susidurt toje pacioje vietoje tuo paciu laiku, tai gal ir nematyta. Nors telsiuos gyvenau nuo 7m iki kol baigiau mokykla.
Aurelija.S parašė:
;D apsieisiu ,einu ledu ,nes kankinuos kad yra saldiklyje o ne pas mane rankose ;D
Skanaus
as katik keptu bulviu suvalgiau
Aurelija.S parašė:
tai jei statotes tai sulauksio didele virtuve tai jega, man ziauriai patinnka
![]()
tk dabar pradesim statybas ;D pries pora mensiu tk sklypa nupirkom savo isvajotaji ;) o virtuve vyrui ir as sakiau kad name jau padarytu labai didele
mergaiciuke1 parašė:
Neteko susidurt toje pacioje vietoje tuo paciu laiku, tai gal ir nematyta. Nors telsiuos gyvenau nuo 7m iki kol baigiau mokykla.
as nuo pat gimimo gyvenu ;) jau atrodo is matymo vis tiek beveik visi matyti buna
mergaiciuke1 parašė:
Skanausas katik keptu bulviu suvalgiau
![]()
o , as kugelio irgi siandien kad prikapojau , poto atsiguliau filma ziuret , nes nebepajudejau
agna09 parašė:
tk dabar pradesim statybas ;D pries pora mensiu tk sklypa nupirkom savo isvajotaji ;) o virtuve vyrui ir as sakiau kad name jau padarytu labai didele![]()
tai nieko , viskam savas laikas ;)) kai ilgai laukta ir svajota tai labiau dziaugies
Aurelija.S parašė:
o , as kugelio irgi siandien kad prikapojau , poto atsiguliau filma ziuret , nes nebepajudejau![]()
jo sakiau vyruo butu gerai pasistatyti kol vaikui jau reikes atskiro kambario
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Greiciau dabar ateitu cd1 ir butu galima bandyt is…