aurikii parašė:
As duodavau pazaisti su dantu sepetuku kol galausiai dantenas stipriai uzsigavo, tai nebeduosiu kolkas
oj, tikrai uzsigavo? ar su specialiu silikoniniu minkstu sepeteliu uzsigavo?
aurikii parašė:
As duodavau pazaisti su dantu sepetuku kol galausiai dantenas stipriai uzsigavo, tai nebeduosiu kolkas
oj, tikrai uzsigavo? ar su specialiu silikoniniu minkstu sepeteliu uzsigavo?
kyccaa parašė:
Mums irgi tas pats, baisoka, kad nebūtų per daug... Bet aš duodu vit D tabletėmis, kas sutrinu ir duodu iš šaukštelio su vandenuku. Daktare vis nenori išrašyti alie…
As visai nebeduodu vitamino D. Pas mus ne dienos be saules ir visad virs 30 laipsniu. Tai manu bus per daug.
Aciu aciu uz komplimentus!!! O as pagaliau pamaciau tavo grazuoli!!!
Miao parašė:
As visai nebeduodu vitamino D. Pas mus ne dienos be saules ir visad virs 30 laipsniu. Tai manu bus per daug.
Dėkui
Kaip jūs istveriat ta kaitra?
Pas mus vakar buvo net iki 35℃ pakilusi temperatūra, tai taip tvanku buvo
nenorėčiau taip kasdien
Bet, aišku, Kinijoj tas karštis kitoks ;) vakare buvom prie ežero, labai daug žmonių buvo, o mažasis taip gerai laikėsi per ta karsti, net nustebau
Manem, kad kojos nekelsim dieną iš namų, bet džiaugiuosi, kad islekem
Šiandien jau lijo, apsinkiauke kol kas , tai daviau vit D, bet kai būsim ant saulutės, nebeduosiu tomis dienomis =)
zujkute parašė:
Maniskis siandien savarankiskai jau tris kartus apsiverte ant pilvukoverciasi i desine puse
![]()
Na o kitas Augustukas vakar nuo pilvuko ant nugarytes atsiverte kelis kartus
Labai idomu sekti ka tie grazuoliukai su kiekviena diena ismoksta
Tai as jauciu busiu prisizaidus su tuo vit d
daktare liepe duot po 2 lasiukus aliejinio. Bet labai prakaituodavo padukai ir delniukai, pervyvenau, kad per mazai, tai pradejau duot po 3-4 lasiukus. Kuri laika buvo nustoje prakaituot. Dabar vel prakaituoja. Tai as vaika ant saules isrengus palaikau ir vistiek 3 lasiukus duodu. Tai jauciu bus dabar perteklius
o man vis atrodo prakaituoja - tai truksta
Zujkute ir Kotryna, gal dar galit primint savo vaikiuku ugius? Ir kaip pas jus momeneliai, ar labai uzsitrauke? Maniskio didokas momenelis, ir ugis gan didelis (3men buvo 67cm), seimos daktare vis sakydavo nepabijot ir 3 lasiukus duot, nes vaikas labai greit auga. O neurologe kai pamate, kad dregni delniukai, pasakiau, kad duodu 2 lasiukus, tai sako didelis vaikas, greit auga, jam gali but per mazai tie du lasiukai. Bandau cia dabar kazkoki nusiraminima rast ir is dalies pateisint save. Zinau, kad iki pilnos ramybes reik pasidaryt tyrima, bet jau viena karta buvau, nemokejo kraujo vaikui paimt (pasakojau). Reikes gal vaziuot i kokia kita istaiga pabandyt.
Mamytes, gal aš čia ne į temą, nepykti
Norėjau paklausti ar kuri nors naudojate Ecodenta dantų pastą? Aš uzsisakiau vokiskam Douglas, šiandien pristatė, pabandžiau, tai labai patiko
gal pasidalinsite atsiliepimais? Bet įdomiausia, kad pamačiau, jog tai lietuviškas produktas
Taip smagu pasidarė, kai dalelę Lietuvos čia pajutau =)
Ir nepykit, tikrai kad ne į temą
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai