aurikii parašė:
Na as ir bandysiu kuo daugiau siuliti vandenuko, nors man ir sake kad kai ateis laikas pats nores atsigertio jus duodat silta vandenuka ar vesesni ?
![]()
As duodu virinta, kambario temperaturos
aurikii parašė:
Na as ir bandysiu kuo daugiau siuliti vandenuko, nors man ir sake kad kai ateis laikas pats nores atsigertio jus duodat silta vandenuka ar vesesni ?
![]()
As duodu virinta, kambario temperaturos
Vikusenka3 parašė:
As duodu virinta, kambario temperaturos![]()
o manasis salto isvis kratosi
jam turi buti siltas, net jei misinukas vos vos saltesnis buna nei iprastai negere
Vikusenka3 parašė:
Tiesa sakant, del inkstu nepagalvojaubet, as jai 1-2 kartus dienoj pasiulau, tai ji gal kokius 10ml ir isgeria
![]()
del tiek tai tikrai nieko nenutiks
Jau buvo lyg toks klausimas,bet kiek mamytes planuojate maitinti mp?Gal zinot kuri Koki mokslini straipsni apie tai kokia maitinimo trukme ka duoda vaikui?Esu kazkada skaiciusi,jog viska reikalingiausia gauna iki 6men.Mes tai valgom tik mp,kelias dienas atsigeria vandenuko.
laumzirgyte parašė:
as kazkaip nesuliau nakti vandenuko. darau iskart misini bet jei isgeria 120 misinio tai kazi ar su vandenuku uzkisiu![]()
Mano dazniausiai miega nakti, bet budavo jei atsikelia tai visa norma apie 200 ml suvalgydavo. Bet vis pasiulydau vandenuko pirma, ir viena nakti uzmigo, nuo tol visada, ypac kai karsta buna prabunda, duodu vandens ir miega toliau
aurikii parašė:
as tiesiog valau vandenuku ir dingsta, arba turiu kremuka veidukui nuo berimo tai juo patepu ir isdziovina ta pulinuka ir jis nukrenta tiesiog, mums gyditoja sake k…
o koki cia kremuka tepate?koks pavadinimas?
pradadevil parašė:
O beje gal yra daugiau mamyciu kurios pacios gamina ?![]()
As pati gaminu maziukui ir
kolkas tik 2sav eina kai pradejo kosytes valgyti, isbandeme bulve ir morka, dabar turiu nusipirkusi kalafiora ir kopusta, vis begu i turgu ir ieskau lt darzoviu maziukui, tai miniatiuriniu morkyciu randu, dabar kopustelius ir maziukus radau pirkti, kaip tik lialiukui
as turiu Avent garintuva tai viska ten garinu
maniskis suvalgo 50-70g koses, vis po truputi didinu, bet po to dar isgeria ir misinio nemazai
VardasAs parašė:
Jau buvo lyg toks klausimas,bet kiek mamytes planuojate maitinti mp?Gal zinot kuri Koki mokslini straipsni apie tai kokia maitinimo trukme ka duoda vaikui?Esu kazka…
Planavau iki metukų, bet jau pradedu galvoti, kad norėčiau ir iki dvejų. Mokslinio straipsnio neskaiciau, tiesiog iš žurnalų mamoms, kitų straipsnių, forumo, interneto, knygų susidariau nuomonę, kad tai tik į naudą mažajam. O įdomiausia, kad jei, tarkim, berniukai geria mamos pieną kuo ilgiau (iki 3 metukų, tai sakoma, kad jie išaugs negaslūs ir gerbs moteris). Nežinau kiek čia tiesos, bet šį mintis man patiko
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2015-m-vasario-mamytes-14
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai