gabrielegucci parašė:
mirena 160 euru kainuoja
Camelia vaistineje 141 euras,o jei pirkti internetu darbo dienomis dar 20 proc nuolaidos buna viskam.
atsiimti tik reikia vaistinej su receptu
gabrielegucci parašė:
mirena 160 euru kainuoja
Camelia vaistineje 141 euras,o jei pirkti internetu darbo dienomis dar 20 proc nuolaidos buna viskam.
atsiimti tik reikia vaistinej su receptu
.Kotryna. parašė:
Camelia vaistineje 141 euras,o jei pirkti internetu darbo dienomis dar 20 proc nuolaidos buna viskam.atsiimti tik reikia vaistinej su receptu
O aciu labai reikes kazka ziuretis
poisonyte parašė:
Mamytės, gal kas susidurest-Pas mus ant veiduko viena buvo mažytė dėmelė gal nuo 2men. Galvojau praeis, Bet dabar žiūriu kad šalia dar dvi. Gal susidūrę, kas galėtų…
Butinai pasirodykit gydytojai,nes buna kad tokio amziaus leliukams ima lysti atopinis dermatitas,kas dabar siais laikais daznai pasitaiko.
Rasyte20 parašė:
Mamytes gal zinot kaip gydyt.pas mano pupa yaugo nagiukas kojytes.visas raudonas nykstukas.gal zinot kokiu liaudisku receptu? Alijosiaus neturiu, ir niekaip negaunu…
Maniskei buvo taip lyg uzpuliave palei nagucius, tai ligoninej su jodu patepe, o po to liepe kasdien su Betadine tepalu, kuriame maza koncentracija jodo yra, tepti. Praejo po geros savaites, jei ne daugiau.
agfa parašė:
Šįryt ponulis pabudo jau su trijų mėnesių stažu. Dar tiek, tiek ir šiek tiek, ir galės su tėčiu kamuolį gainiot![]()
Šiandien mūsų tėtis sako vaikui: kai užaugsi žaisim futbola, man patinka zaisti , vaikui ir patiks, ir pabucviavo vaika, kaip miela buvo!
šiandien visą diena lauke buvom, kepem šašlykus,vaikuinpatiko lauke ir miegojo visai nedaug, o vakare lauke valgant tai vezime tiek krykstavo mazylis kad visas kaimas aidejo :))))))
dar čia mamyte kuri klause ar tonka tas mano tinklelis nuo vabzdziu ant sportinio vezimelio, tai siandien isbandziau kad tinka
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai