gerdux57 parašė:
Taip pat ir mano,stume rankas nuo pat pradziu kad eis pats,eidavau is paskos saugodavau,kad nekristu,bet vistiek isistatydavo guzus,I dabar jau ir lauke laksto :-)…
Oho, kokie spartuoliai
gerdux57 parašė:
Taip pat ir mano,stume rankas nuo pat pradziu kad eis pats,eidavau is paskos saugodavau,kad nekristu,bet vistiek isistatydavo guzus,I dabar jau ir lauke laksto :-)…
Oho, kokie spartuoliai
Va kokiu tik nesugalcoja grozybiu , kad vaikuciai valgytu tipsaitriksai.blogspot.lt/2013/02/sumustiniai-kriauses-ir-kiausiniai.html?m=1
Sveiki, susiradau jūsų forumą, nes jūsų vaikučiams greit bus metukai, tad gal jus man galėtumėt patarti. Drauges mergaitei greit bus metukai tad bus gimtadienis ir reikia tai mažai mergaitei dovanos, gal ka patartumėt ko 1m vaikuciui reiketu, kokiais žaislais domisi tokio amžiaus ir apskritai kad butų naudingas daiktas.
naumi parašė:
Sveiki, susiradau jūsų forumą, nes jūsų vaikučiams greit bus metukai, tad gal jus man galėtumėt patarti. Drauges mergaitei greit bus metukai tad bus gimtadienis ir …
Mes sakem,kad pagal galimybes dovanotu pinigelius,nes norim pirkt vaikui dvirati 
naumi parašė:
Sveiki, susiradau jūsų forumą, nes jūsų vaikučiams greit bus metukai, tad gal jus man galėtumėt patarti. Drauges mergaitei greit bus metukai tad bus gimtadienis ir …
as saviskiams gimtadienio proga tryju dalyku noriu zaidimu stala jau isigijom patinka vis pastovi paspaudineja paskui kamuoliuku palapine ar baseina jei kiema turi ir masina kur pats kojytem paspiria o siaip maniskiams dabar idomu visi muzikiniai ir kamuoliukai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai