Kuri cia mamyte klause neatseku pas koki ginekologa lankausi panrvezyje????
Tai einu pas Janusauska
emma12 parašė:
Aš priaugau 13 kg bet džiaugiuosi pagaliau į žmogu panašio ar kuriai atsirado striju ? Man iki termino liko 5 dienos dar neaišku kiek pernešiosiu tai bijau kad…
Man nei vienos strijos su abiem nestumais. Mano mama taip pat kaip ir as geri genai , nos siaip su situo nestumu , maniau , kad jau tikrai atsiras , bes pilvas dvigubai didesnis sikart ;)))
Bučė parašė:
Man jau 40+1. Ir jaučiuosi kaip Agnėtikiuosi greitai gimdysiu, nes kasdien vis sunkiau, erzina visi aplinkiniai su tais pačiais klausimais. Ir žinoma, taip paga…
Gerai atrodai ! As pries pastojant sportavau daug su svoriais , stangrute buvau bet pastojus nebenorejau uzsiimti tokia veikla , tik daug vaikacioju labai . Priaugau 17kg bet nesimato siaip
Bučė parašė:
Pas mus ir mama planuoja atvažiuoti, bet aš nežinau ar noriu, atrodo pirma pati noriu su vyru dviese apsiprasti su nauju gyvenimu, bet nežinau kaip pasakyti mamai j…
As tai ir pasakiau mamai , kad gales po mėnesio atvykti, nes norim ieiti i rutina patys , cia visiskai normalus dalykas .
emma12 parašė:
Aš priaugau 13 kg bet džiaugiuosi pagaliau į žmogu panašio ar kuriai atsirado striju ? Man iki termino liko 5 dienos dar neaišku kiek pernešiosiu tai bijau kad…
Gali ir po gimdymo atsirast striju
SpalinukeDi parašė:
Gali ir po gimdymo atsirast striju![]()
Po gimdymo ? O kodel ? Juk jau oda bebesitemps daugiau
juzeta parašė:
Merginos gal svoris kurei nukrito as numeciau 2 kg.kazin kodel?
i gala bestumo buna pakrenta svoris. normalu nera ko pergyventi.
sandramar parašė:
i gala bestumo buna pakrenta svoris. normalu nera ko pergyventi.
Jo skaiciau internete
Agne_Ker parašė:
Na ką, 39 savaitę pradėjau 5 valandų pasivaikščiojimu po dvarą, sodus ir parkus, aišku vaikščiojau kaip vėžlys, bet dabar tai gulesiustriju kol kas nėra (tfu tf…
Mes siandien irgi buvom festivalyje , keturias valandas vaiksciojau be prisedimo jau paskutine valanda ejau pilva susiemus,ieskojom kur atsisest; neradom, tai varem namo