nerinnga parašė:
Toliau su odos tirpalu "Salicilo rugstis" kol visiškai bambyte bus švari
O kodėl? Ir nuo pirmų dienų su ja valot?
nerinnga parašė:
Toliau su odos tirpalu "Salicilo rugstis" kol visiškai bambyte bus švari
mnjurgita9 parašė:
O jetus mano... as jau laukiu 3 menesiuko sako dazniausei iki 3-4menesio dinksta tie skausmeliai ir neramumai ... o jeigu ilgiau bus tai oi nzn nzn ... reikia kantr…
Sūnui diegliai truko iki 6 mėn. Kantrybės tikrai reikėjo..
emmaaa parašė:
Kiek zadat maitinti laiko, tos kurios maitinat mp?aisku jeigu pienuko turesit![]()
Jei pienuko bus max. iki puses metuku noreciau ismaitint kazkaip as asmeniskai neisivaizduoju kaip galima vaikuti maitint metuku ar net vyresnio amziaus
Na kudikis yra kudikis, bet kaj vaikutis jau pats yra subrendes individas ir sugeba pats savo dantukais naudotis, man kazkaip net nejauju butu jam ta savo papa kist
Bet cia tik mano poziuris
taju1 parašė:
O ka valgo mamos maitinancios krutimi? Jau net nzn ka gamintir bijau kazka ne to suvalgyt.. pasidalinkite ka valgot?
Visko po truputi, tik astraus maisto nevalgau.
grizliux parašė:
Jei pienuko bus max. iki puses metuku noreciau ismaitintkazkaip as asmeniskai neisivaizduoju kaip galima vaikuti maitint metuku ar net vyresnio amziaus :hmmm…
Pritariu!
grizliux parašė:
Jei pienuko bus max. iki puses metuku noreciau ismaitintkazkaip as asmeniskai neisivaizduoju kaip galima vaikuti maitint metuku ar net vyresnio amziaus :hmmm…
Kol neperskaičiau K. Vitkausko knygos apie žindymą, tol visi atvejai vėlyvo (vėlyvo, 1 metai man dar toli gražu neatrodo vėlyvas) žindymo atrodė nenormalūs, bet dabar jau suprantu, kad taip yra dėl visuomenės požiūrio, dėl krūtų suseksualinimo, dėl kažkokio 'kaip atrodys' ir pan. Bet kodėl neduot vaikui paties maistingiausio ir nemokamo maisto iš gamtos resursų? Jei jam norisi, aišku, ir jei mamytei nėra problemų. Tai nors ir iki trijų metų! Gi augantis vaikas nebekaba ant papo ištisai, tie gražūs momentai vis retėja. Pati tai norėčiau stebėt saviškį ir atjunkyt natūraliai, kai jam nebesinorės. Bet kaip ten bus realybėj, nežinau
jazzmineliai parašė:
Kol neperskaičiau K. Vitkausko knygos apie žindymą, tol visi atvejai vėlyvo (vėlyvo, 1 metai man dar toli gražu neatrodo vėlyvas) žindymo atrodė nenormalūs, bet dab…
Pritariu labai jums! Kažkodėl visi galvoja jog krūtinė skirta vyrui ar dar kažkam,ir maitinimas kažkas nenormalaus šiais laikais atrodo.
Ačiū d vyras palaiko mane ir skatina.žindyt,nes tikrai svarbus yra palaikymas šiuo klausimu
Laukų gėlelė parašė:
Nuo pirmų dienų valiau su virintu vandenuku bet kada bambute dar laikėsi antroj savaitej gydytoja rekomendavo šį skysti. Kada tepu bambute vaikutis ramiai reaguoja neatrodo kad jam skaudėtų
nerinnga parašė:
Nuo pirmų dienų valiau su virintu vandenuku bet kada bambute dar laikėsi antroj savaitej gydytoja rekomendavo šį skysti. Kada tepu bambute vaikutis ramiai reaguoja…
turiu ir as to spiritio reikes tada ir man gal ja tepti ne vandeniu. nes bambute dar laikos