Laukų gėlelė parašė:
Dažnai. Kartais kai pilnas pilvas ir negerai ar visai neatsirūgsta arba kai kambary vėsiau ir ilgiau pampersą keičiam.
O maniske butent kai kalbini tuoj pat zagset pradeda
Laukų gėlelė parašė:
Dažnai. Kartais kai pilnas pilvas ir negerai ar visai neatsirūgsta arba kai kambary vėsiau ir ilgiau pampersą keičiam.
O maniske butent kai kalbini tuoj pat zagset pradeda
Laukų gėlelė parašė:
Su kokiais milteliais/skalbikliais skalbiat? Ar išsiskalbia kakutis? Gal turit patarimų kaip išvalyt? Mažė avariją padarė man ant šviesaus treningo. Atmirkius ir iš…
Man tai geriausiai isskalbia ukiskas su tulzim, ir plaunu lb karstam vandeni.
taju1 parašė:
Ar jusu vaikeliams patinka ant pilvuko gulet? Nes ant pilvuko reik guldyt kad galva ismoktu laikyt, bet man lialkai taip nepatinka. Uz tai kai staciai laikome, gera…
Mum taipat
Sau ant pilvo staciom paguldau ir kelia iskart
oj ten tynginiuke pas mane
Ringuva su tulzim. Turiu toki su sepetuku tai gerai patrinu tada praskalauju ir vel istepu. Palieku 15 min ir skalbiu net balti vel balti. Jei pastovi tada pamirkau dar. Kazkada palute tyngejau patrint tai ir liko deme. Reik netynget patrint, kad putu butu jos ir isima ta kaki ir visus grudelius nuplauti.
Vaikuciam ir 60s ant pilvuko jau manksta. Mano dukryte tai laabai buvo pries gulejima ant pilvuko tai kai ismoko apsiverst ant pilvo tai oj zviegimo buvo, nes vis apsiversdavo, o but tai nenorejo
tai gelbejo guldymas ant saves, guldymas ant gym kamolio ir palinkavimas - super dalykas, nesiojimas ant ranku veiduku zemyn
is prandziu prilaikant ir po to ne. Kai jau verciasi ranksluostuko dejimas po pazastukais. Sunelis istveria iki 5 min tai ir galva laiko zymiai geriau ir anksciau. Zodziu jei nenori tesiog gulet yra kitu budu ;)
shmekla parašė:
o kiek kartu per savaite einat? butu labai idomu pabandyti.
ir kaip po baseino, ten turbut yra kur nupraust maziuka? ir kaip paskui paciai nus…
Mes einam 1 karta per savaite. Yra dusai. Bet mazyliu nemaciau, kad kas praustu. Baseine chloro lb mazai. Mazyli susuki iskart i ranksluosti is baseino islipus. Ismaudau vakare namuose. Kol pati ruosiesi, vaikuti priziuri personalas. Tikrai malonios. Snekina, barskucius barskina
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-rugsejinukai-4
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai