mnjurgita9 parašė:
Mergaites maitinancios pm kiek ilgai jusu maziukai yra ilgiausei kakucio nedare ?
Vienu metu darė kartą per parą, tad para būdavo ilgiausiai. Kiek laiko nedaro?
mnjurgita9 parašė:
Mergaites maitinancios pm kiek ilgai jusu maziukai yra ilgiausei kakucio nedare ?
Agne_Ker parašė:
sendiena trecia diena nieko nera dar...bet mes ir taip darydawom antroi trecioj dienoj,niekas neuzkieteje o dabar nezinau ka daryt dar rytojaus lauksiu
jazzmineliai parašė:
Man tai atvirkščiai, bijau, kad dviejų metų neužteks!mintys krypsta link to, kad per šitas atostogas kažkokių bandymų savo smulkaus versliuko reikėtų padaryt, o …
Aš lygiai apie ta pati galvoju
man taip faina matyt kaip kasdien vaikiukas auga !
Kai as buvau labai jauna, išvažiavau i Danija aukle dirbti. Tėvai jau kita diena paliko mane viena su 7 men kūdikiu. Dirbo abu pilnu tempu.
Vaikas ju lietuviskai pradėjo sneket! Motina klausdavo manes ka jos vaikas sako...
Niekada nenorėčiau kad man taip nutiktų.. Del to ir laukiau iki 33 kad tikrai buciau išsilaksciusi ir visa save skirčiau vaikeliui.
Bet suprantu ir tas, kurioms pinigėlių trūksta ...
Justynka parašė:
Aš lygiai apie ta pati galvojuman taip faina matyt kaip kasdien vaikiukas auga !
Laisvės ir visuomeninio gyvenimo trūksta, o ne tiek pinigų
Sveikos, kudikiui pries kelias savaites prasidejo toks dalykas. Kai miega buna taip lyg dust pradeda staigiai net susipurto visa, issigasta, bando kuneli kelti. Trunka tai kokias 5sekundes tada greit pradeda rekti visa gerkle. Iskart imam ant ranku kai jau tik pamatom ir paemus praeina. Nezinau kas cia galetu buti, gal seilemis paspringsta, nes kaip tik tuo pat metu kai tai prasidejo seiliu padaugejo pas ja. Gal kurios leliukui buna panasiai ar turit minciu nuo ko tai galetu buti?
Nutrija parašė:
Laisvės ir visuomeninio gyvenimo trūksta, o ne tiek pinigų![]()
Aš jus suprantu
kai ėjau tvarkytis popierių dėl VPA, tokia nostalgija darbui.. Net pavydėjau kolegoms
Patinka man mano darbas. Labai pavargstu, bet nekeisčiau į jokį kitą. Planuoju grįžt kai dukrytei 1,5 m bus. Leisiu į lopšelį. Su sūnum dar anksčiau grįžau į darbą.
saicha parašė:
Sveikos, kudikiui pries kelias savaites prasidejo toks dalykas. Kai miega buna taip lyg dust pradeda staigiai net susipurto visa, issigasta, bando kuneli kelti. Tru…
Ar ant šono guldot? Gal tikrai paspringsta seilėmis. Guldykit labiau ant šono, sumažinsit užspringimo/uždusimo riziką.
Na va mes irgi jau po 2 men apziuros. sveria vyrukas 5,400 ugis 61. Gavom dvieju men skiepus. Sukilo temperatura, prasilaike visa nakti ir dabar dar siltas. Taip gaila vaiko, kad net sirdi skauda
Norejau pasiteirauti, gal zinote zmogiska vaiku pediatre antakalnio poliklinikoje, nes musu paskirta kiekviena karta stebina apatiskumu. Vakar susidare ispudis, kad facebook rupi labiau, nei pacientas..
@R@V@ parašė:
Visai nepatinka ant pilvo kokios nuotaikos bebutu..![]()
Nesioju ant ant rankos ant pilvo tai laiko galva ziuri aplinkui..
Nes as jau galvojau kad cia tik mums taip nepatinka ant pilvuko gulet..
jazzmineliai parašė:
As ant pilvo maziu ant saves paryciais pasiguldau, ir jam buna saldziausias miegelis, o ir paciai man jauku. Kai norim kakliuka pamankstint, tai paguldau ant pilvo …
Taip ant mano pikvuko guli bet ant manes labiau miegoti patinka. ;-)
RGina parašė:
Kaip smagu, kad jau susiplanavot. I kiek
laiko skristi iki kretos? Siaip mes irgi nenorim labai toli, kad neprailgtu kelion…
Iki kretos 3 val su trupuciu. Ir skrisim 5 menesi, dar karsta labai nebus Nu tikiuos pirma kelione praeis sklandziai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai