Sveikos. Kaireje pazastyje uzciuopiau guziuka, galbut kas nors zinot, ar tai gali buti nuo pieno krutineje?

Mamonas parašė:
Pirmą kartą tokį dalyką girdžiu. Tuo labiau tokiam mažam vaikui... Galit gal pagrįsti?
As maitinu misinuku. Duoda tarp maitinimo vandenuko atsigerti. Taip daktare sake. Kadangi mp bega is pradziu liesas paskui riebus tuo tarpu vaikas atsigeria , o misinujas iskarto sotus ir riebus.
Gabija Mackeviciute parašė:
Mamytes kurios maitina misinukaus. Kiek jusu leliukai suvalgo ir kas kiek maitinat ?
mano 60-90ml kas 3-4 h
sandramar parašė:
mano 60-90ml kas 3-4 h
Tai jusu mazesne lelyte. Mano 120ml kas 3 - 4valandas. Kaip jusu sveikata ? Kaip viskas praejo ? ☺
Mamonas parašė:
Protu nesuvokiama kažkaip.. Gaila, kad pas daktarą tik spalio vidurį.. Pasiklausčiau.. Nes tikrai tokio dalyko nesu girdėjus![]()
![]()
Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Mums be vandenuko viduriukai kieteja. Kaip tik atsigeriam taip viskas susitvarko. Tikrai nieko bligo nera tame kad vaikas atsigeria vandenuko.
Gabija Mackeviciute parašė:
Tai jusu mazesne lelyte. Mano 120ml kas 3 - 4valandas. Kaip jusu sveikata ? Kaip viskas praejo ? ☺
aga mano mazesne ;) dar niekaip ritmo nepagaunam. praejo viskas skalndziai. tiesiog puikiai. jau atsigavau. lakstau kaip nepjauta !!! ;)