Ziviliuk parašė:
Būtų tarnaitė namuose, tai visą dieną kedenčiau plaukus abiem vaikam![]()
Liuks;) :):).
Ir buvo toks kaledu senelio pageidavimas ketvertuko mamytes, labai normalus tas noras
Ziviliuk parašė:
Būtų tarnaitė namuose, tai visą dieną kedenčiau plaukus abiem vaikam![]()
Liuks;) :):).
Ir buvo toks kaledu senelio pageidavimas ketvertuko mamytes, labai normalus tas noras
ikke parašė:
Noriu paklausti, ar kas nors po "didelio reikalo" dar nesa plauti vaikucius po kranu ar naudojate tualetini popieriu?![]()
Popierių
jei reikia ir servetėles
kojinyte26 parašė:
Kas diena,nea dideli reikala vis i kelnes daro😏😭
Maniškis ir į pampį , klausiu ar nori kaku , tada pasiema puoduka , aš ji pasodinu , sedi sau puse h ir nieko :/ dabar bent jau sėdi visai nesenai isterijos didžiausios buvo . O kai jau tikrai nori kaku , daro į pampi ir galvos sau nesuka .
ikke parašė:
Noriu paklausti, ar kas nors po "didelio reikalo" dar nesa plauti vaikucius po kranu ar naudojate tualetini popieriu?![]()
Visada po kranu kišu. Patys visada naudojam bide po reikalų, tai ir vaiką prausiam.
emma12 parašė:
Maniškis ir į pampį , klausiu ar nori kaku , tada pasiema puoduka , aš ji pasodinu , sedi sau puse h ir nieko :/ dabar bent jau sėdi visai nesenai isterijos didžiau…
Sysiuka mes tai puikiai darom i puoda,o va didelio i kelnes varo... ir dar ateina pasirodyt “ mama,ohh kaku padaliau”😂
kojinyte26 parašė:
Sysiuka mes tai puikiai darom i puoda,o va didelio i kelnes varo... ir dar ateina pasirodyt “ mama,ohh kaku padaliau”😂
Šaunuolis , svarbu prasineša ir pasirodo
emma12 parašė:
Šaunuolis , svarbu prasineša ir pasirodo![]()
Mano irgi sysiu jau senokai daro kur reikia praso. Kelniu tik nemoka nusimaut pats dar 😁 nu bet sitas dalykas 💩💩💩. As jau nebegaliu! kai nori, isvaro mane is kambario, duris uzsidaro ir varo i kelnes! As matau sodinu, tada rekia zviegia ir nk nepadaro. Ir aiskinu ir rodau kur daryt reikia ir t.t bet vistiek savo. O paskui ateina pasako
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai