2017.07.26 13:07 (prieš 3 m.)
AgneHill parašė:
Nu jau reiktų bandyt atpratinti nuo to pienelio naktį ,bet kad pora naktų negavus gert nustos keltis isvis , tai nebus taip ,netikiu :)) dabar tai su džiaugsmu…
Tai gal itin skaudžiai dantys pareina? Pamėgink vėsų maistą, nuo šilto sudirgina dantenas ir todėl gali nevalgyti. Nors pas maniške panašu, kad 4 pareina, bet valgo.. Buna jiems nevalgiadieniu
aš sakiau iki metų tegul geria naktį, o nuo metų bandysiu atpratinti, o dabar jei valgo, vadinasi reikia, aišku metų irgi žiūrėsiu pagal ją, kaip valgys dieną ir pan.
girgir parašė:
O ar saldinate,ar sudruskinate koses? Mano saldziu visai nepripazysta, uzpilamu jei yra cukraus,bananu pasaldau kartais,o darzoviene padruskinu truputi.Ar zinot kok…
Nei cukraus, nei druskos nenaudoju, tik verdant kokį troškinį ar trinta sriubą įdedu natūralų kubeli, kuriame labai minimaliai druskos yra. Masę didina manai, nes juose nieko naudingo, bet aš dar nedaviau. Noriai valgo avižas, 5 grūdų, grikius, kukurūzus, soras, bolivine balanda (maniškė mėgsta grūdus...), ieškosiu dar kokios
o kiek sveria, kad norit masę didinti? Manoji 10 mėn 8.9 kg