IngridV parašė:
Vienodai augam![]()
Geras!!! ;)
auksellis parašė:
Namie ne. Tik kaip einam į laukutį![]()
Mes kas 3 men einame nuo puses metu
Joyjoy parašė:
Kokie grazuliai. O koki dydi perkate?![]()
Dydis 18, tik va pirkt neteko, paveldėti iš draugės, jau ir 20 dydis laukia eilėje labai gerai sustrategavau gimdymo laiką - netrukus po draugių
IngridV parašė:
Dydis 18, tik va pirkt neteko, paveldėti iš draugės, jau ir 20 dydis laukia eilėjelabai gerai sustrategavau gimdymo laiką - netrukus po draugių
![]()
Pas mane ta pati situacija 😀 Tik 20 dydžio apie 10 porų- kasdien galėsime keisti 😅
ieva6891 parašė:
Oi, ne, man tai visai neatrodo baisu ar nepakeliamai sunku. Bet bijau, kad vyras jau gali nebesutikti, kol kas sutarėm dėl trijų :-D Ir būsto reikia nemažo tokiai …
Del amziaus ne beda 😊 As trecio susilaukiau 29 metu, tada man drauge viena (dar neturejo vaiku, mano bendraamze), sako kaip tau faina tu tokia jauna, o jau tris turi vaikus, baltai pavydziu ir t.t. Ir tuomet nutiko taip, kad kazkur po pusmecio pastojo ir pagimde trynukes mergaites 😊 Tuomet as jai sakiau kaip ir tau faina, tu tokia jauna ir turi tris vaikucius 😁
olly530 parašė:
Po mėnesio skrendame į Rodą, tad jau po biški galvoju apie vaistinelę vaikui- ką įsidėti? 🤷♀️ Paracetamolio žvakutės, termometras, vibrucol, dentinox, jūros vanduo…
Nuo tempos Ibuprofeno preparata. Mums pvz.zvakutes nei paracetamolio sirupas nenumusa aukstos temp.
Dar imu dezinfekuojanti skysti ir Sudocrem
Anna Maria parašė:
Gal zinot ar yra kazkoks dreskodas krikstijant vaika? Ziuriu mamos visad pastelinem spalvom buna o mazieji ivariai...
Mane irgi domina
olly530 parašė:
Po mėnesio skrendame į Rodą, tad jau po biški galvoju apie vaistinelę vaikui- ką įsidėti? 🤷♀️ Paracetamolio žvakutės, termometras, vibrucol, dentinox, jūros vanduo…
Enterol nuo viduriavimo. Būna patogiose pakeliuose
Misija parašė:
Del amziaus ne beda 😊 As trecio susilaukiau 29 metu, tada man drauge viena (dar neturejo vaiku, mano bendraamze), sako kaip tau faina tu tokia jauna, o jau tris tur…
Misija parašė:
Del amziaus ne beda 😊 As trecio susilaukiau 29 metu, tada man drauge viena (dar neturejo vaiku, mano bendraamze), sako kaip tau faina tu tokia jauna, o jau tris tur…
Nerealiai
Misija parašė:
Anna Maria parašė:
Gal zinot ar yra kazkoks dreskodas krikstijant vaika? Ziuriu mamos visad pastelinem spalvom buna o mazieji ivariai...
Nėra
Anna Maria parašė:
Jokio dreskodo. Tiesiog reikėtų vengti voa užpakalį dengiančių suknelių ir su didelėm iškirptėm ar be saiko nogais pečiais, pilvais ir pan.
O šiaip rinktis kas tau patinka.
Aišku kadangi vaikų šventė, tai renkasi dažniau šviesias spalvas
olly530 parašė:
Kokio sirupo pasiimciau dar nuo temperaturos - ibugard pavyzdziui. Linkiu, kad vaistineles neprireiktu!