Ruta992 parašė:
Pas mane irgi placenta priekyje, pilvuko jau niekaip nebegaliu įtrauktio vakare jau tikra neštuke atrodau
![]()
Man tas pats
Ruta992 parašė:
Pas mane irgi placenta priekyje, pilvuko jau niekaip nebegaliu įtrauktio vakare jau tikra neštuke atrodau
![]()
Man tas pats
per pilva, bet esant placentai zemai (mano atveju dengia gimdos kakleli) tikslina placentos bukle ir vieta transvaginaliniu budu. taip pat jei pupulis nesirodytu to, ka butina pamatuoti, gali tekti taip matuoti. svarbiausia nesijaudinkit ir atsipalaiduokit - procedura tada nekels diskomforto ;)
Naujokė V parašė:
Man tas pats![]()
As atejau į kabinetą ir jau maunuosi kelnes, nes pries tai kelis kartus žiūrėjo per apačią ir dar anksčiau irgi per apačią, sako gydytoja, ne ne, jau žiūrėsim per pilvą
tai taip apsidžiaugiau, pradėjo ziuret, sako, vis gi maukis kelnes, nieko nesimato
Tiutyy parašė:
Aš galiu pasakyti, pati turiu migreną, tai su pirmu nėštumu man per devynis mėnesius nė kartelio (!!!) galvos nesuskaudo. Gydytojai gyriausi, tai ji tik patvirtino,…
Man irgi taip yra. Turiu migrena, o per pirma nestuma (buvo nesivystantis nestumas su persileidimu) buvo visiskai dinge galvos skausmai, ir po persileidimo neatsinaujino - dar du menesius be migrenu buvau, tokia laime. Tada vel pradejau lauktis ir tris menesius ramu buvo, visiems gyriausi kad kai laukiuosi, jokiu skausmu. Bet praejo trys menesiai ir dabar migrenos viena po kitos, kas savaite, ir tokios kad atkrendu 2-3 dienoms. Ju metu keistas regejimas - vaizdas isplaukes nefokusuotas, koncentracijos nulis, sutrinka atmintis ir mastymas.. Po to dar paros reikia susivokti, kas vyksta, ka turejau padaryti, ka pamirsau ir pan.. varo is proto nezinau kur detis..
b.jonika parašė:
Man irgi taip yra. Turiu migrena, o per pirma nestuma (buvo nesivystantis nestumas su persileidimu) buvo visiskai dinge galvos skausmai, ir po persileidimo neatsina…
O ka gydytojai?
siaubas taip kankintis
b.jonika parašė:
Man irgi taip yra. Turiu migrena, o per pirma nestuma (buvo nesivystantis nestumas su persileidimu) buvo visiskai dinge galvos skausmai, ir po persileidimo neatsina…
Nepykit, kad klausiu, bet greitai pastojot po nesivystančio? As irgi turėjau tik pas mane pats neissivale, reikėjo abrazijos
AuEl parašė:
Pirmas buvo pries 6m, antas pries 11men, lengviau ir greiciau atsigavau po antrojoPo pirmo keliausi po paros, po antrojo po 4 valandu
Antrasis pjuvis sugijo …
Man buvo extra, keliaus tik parvezta i palata, bet po operacijos buvo prejusios 9h. Bet po to ilgai gijo, jautes ir iki pat pastojimo, skaudedavo viena sona, ant jo negalejau gulet. Skausmas dingo apie 4-5sav.nestumo. Dabar prognozoja vel CP bet jau turbut planini, tai man nejauku kazkaip..
Errrikiux parašė:
Oho gariunu kainosh&m pirkau labai fainus dzinsus uz 40eu tai ar gariunai ar prekybos centras, kazkaip turetu skirtis labiau kaina
![]()
H&M tikrai fainu dzinsiuku nesciosioms yra. Tik dar nesimatavau, idomu ar patogus. Vienas kelnes jau nusipirkau is "Buk mama", bet truputi gailiuosi, nelabai man grazus modelis.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai