sstefax parašė:
tada ne nes man staigiai suskausdavo ir atleisdavo ir vel uz keliu sekundziu tas pats.. tada ko gero jums gimda pleciasi ir tempia, isgerkite magnio.![]()
man budavo taip kartais labai skaudzii sudurdavo, bet i diena karta ar du
sstefax parašė:
tada ne nes man staigiai suskausdavo ir atleisdavo ir vel uz keliu sekundziu tas pats.. tada ko gero jums gimda pleciasi ir tempia, isgerkite magnio.![]()
Ruta992 parašė:
Pas mane irgi placenta priekyje, pilvuko jau niekaip nebegaliu įtrauktio vakare jau tikra neštuke atrodau
![]()
Man 3 nestumas ir 3 karta priekineje sienoje
Na ryte labai maziukas pilvas, o per diena isdideja...vakare tikrai nescia
Paula.L parašė:
Man 3 nestumas ir 3 karta priekineje sienojeNa ryte labai maziukas pilvas, o per diena isdideja...vakare tikrai nescia
![]()
Gal buvo placenta zemai? Pas mane žemai. Bet sakė gydytojas, kad is priekinės sienos gerai pakyla
nestumas pirmas, bet jau niekaip nenuslepciau
Ruta992 parašė:
Gal buvo placenta zemai? Pas mane žemai. Bet sakė gydytojas, kad is priekinės sienos gerai pakylanestumas pirmas, bet jau niekaip nenuslepciau
![]()
Pirma nestuma buvo labai zemai, buvo net atsisluoksniavos dalele... pakilo ir pagimdziau ir isnesiojau iki galo
Domi-celė parašė:
10-15k i diena normalu nuo 20sav, siuo atveju turbut nieko tokio keli kartai i diena
Domi-celė parašė:
o kaip jums su isskyrom? drauge mano 38 sav, tai jai va taip atrodo apsisysioja kaop as, o man tik 16 sav
manau kiekvienai individuoliai
as ir pries nestuma nebuvau is dregnuju tai kolkas nesiskundziu kad butu ju labai daug.. daugiau nei pries bet nesijauciu slapiai
Domi-celė parašė:
o kaip jums su isskyrom? drauge mano 38 sav, tai jai va taip atrodo apsisysioja kaop as, o man tik 16 sav
del isskyru pasakykit gydytojai, pamenu pirmo nestumo metu manes visad klausdavo ar nevargina...
dabar buna kartais tokiu kaip "snargliai", ryt klausiu ar viskas ok
sauluzytee parašė:
del isskyru pasakykit gydytojai, pamenu pirmo nestumo metu manes visad klausdavo ar nevargina...dabar buna kartais tokiu kaip "snargliai", ryt klausiu ar viskas…
man buna kaip
kad apsisysiociau
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai