Ieva.Z parašė:
Sveiki. As gimdziau Kauno klinikose ir tikrai esu labai patenkinta viskuo. Vaziavau apziurai,nes pernesiojau. Su niekuo nesitariau,nors gimdyti norejau tik ten. Man…
Labai ačiū už atsakymą, nuraminot
Ieva.Z parašė:
Sveiki. As gimdziau Kauno klinikose ir tikrai esu labai patenkinta viskuo. Vaziavau apziurai,nes pernesiojau. Su niekuo nesitariau,nors gimdyti norejau tik ten. Man…
Labai ačiū už atsakymą, nuraminot
Gerda9 parašė:
Labai ačiū už atsakymą, nuraminot![]()
Tikiuosi,kad ir jums bus viskas gerai
Ieva.Z parašė:
Na zinokit musu kakutis tai toks ryskios garstyciu spalvos,na tikrai ne orandzinis kaip apelsinas,bet ryskios garstyciu spalvos su gumuliukais,bet as rami,mazylis i…
Mūsų mažės irgi tokios spalvos išmatos, kartais su gumuliukais , kartais be jų ;)
Eelli parašė:
Mūsų mažės irgi tokios spalvos išmatos, kartais su gumuliukais , kartais be jų ;)
Pas mus irgi garstyciu spalvos su grudeliais.
Liinute.s parašė:
Vilnietes, pas koki kur ortopeda vezat leliukus patikrinti? Ortopede pas kuria lankomes su sunum priims tik po gero menesio, o del klubu skaitau kad geriausia iki 8…
Aš registravau pas Bernotą Ortopedijos centre. Paskambinau praeitą savaitę, eisim poryt. Net nustebau, kad taip greitai
Liinute.s parašė:
Vilnietes, pas koki kur ortopeda vezat leliukus patikrinti? Ortopede pas kuria lankomes su sunum priims tik po gero menesio, o del klubu skaitau kad geriausia iki 8…
Mes pas Stuka buvom. Jis dirba Seskines poliklinikoj ir santariskese
Gerda9 parašė:
Sveikos mamytės, sveikinu visas sulaukusias savo leliukų![]()
nepykit, kad lendu į jūsų temą, bet norėjau išgirsti atsiliepimų iš tų kurios gimdėte Kauno Klinik…
Gimdziau ten nesitarėm buvo sunkus gimdymas baisiai sunkus buvo kad vyras norėjo duoti bet niekas neėme ir nenorejo girdet apie pinigus
Pelėda_ parašė:
Mamytės, o per kiek laiko jūsų leliams virkštelės nukrito? Ryt maniškiui dvi savaitės sueina, o virštelė dar yra. Valau vandenuku ir oktenisept purškaliuku (išleidž…
Mums po 3 savaiciu nukrito
valiau spiritu ir oktiseptu, buvau supanikavus, atrode niekada nenukris, bet viskas gerai.
Malin parašė:
Mums po 3 savaiciu nukritovaliau spiritu ir oktiseptu, buvau supanikavus, atrode niekada nenukris, bet viskas gerai.
![]()
Super, tai vilties teikia ;) Lauksim, kada ir mums nukris ;)
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai