mama1234 parašė:
O gal yra mamu,kurios jau sketukus-sportinukus kokius ziurinejates.Pagrinde ieskau lengvo ir patvaraus,bet niekaip neissirenku,gal kas kokiu jau turit ir kaip jums …
As galvoju pirkti joie sketuka . Kaip tik akcija maciau jiems
mama1234 parašė:
O gal yra mamu,kurios jau sketukus-sportinukus kokius ziurinejates.Pagrinde ieskau lengvo ir patvaraus,bet niekaip neissirenku,gal kas kokiu jau turit ir kaip jums …
Coliuke0_0 parašė:
Kokioj parduotuvej ar inernetinej p.?
mama1234 parašė:
As gyvenu de. Tai galima nusipirkti parduotuvej arna internete
mama1234 parašė:

M@m@mi parašė:
Dėl vyrų visiškai sutinku, kad jie tokie dėl auklėjimo šeimoje ir dėl tėvo pavyzdžio... sunku man labai perlaužt savo vyrą..![]()
Labai džiaugiuos, kad anyta laiku, nors ir labai skausmingai išsiskyrė su mano vyro tėvu. Kaip supratau, gana pačiuožęs buvo. Užtat mano vyras užaugo geras, puikiai susidoroja su visais buities darbais, gana supratingas ir šiaip su polėkiu. Ne šventas, bet geras vyras, o geru tėčiu mokosi būti
M@m@mi parašė:
Pirkau aptamil hipoalergini ir nan hipoalergini, tiko abutik jie kartoki, tai ne visi vaikai geria, mano 3 kart pasirauke, prisispaudziau ir ja ir buteliuka pri…
O gal jus prisimenate, koks jusu pacios meniu buvo? Ka valgete?
Coliuke0_0 parašė:
toki pirkt zadu. Susilanksto ir patogus nesti. Radau uz 207 eurus. O lt kainuoja daugiau
Mes ir šį žadam pirkti
giliuke17 parašė:
o nera labai bulve sprangi kudikiui?na cia gal kvailas klausimas, bet pvz as kai valgau vienas bulves tai man net gerkle uzsikemsa, reik kazko atsigert
Todel visos kosytes yra praskiedziamos
paskaitykite knygele pvz mazylio receptai, labai ten viskas aiskiai ir paprastai paaiskinta
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai