Liepos dukra parašė:
Ar tėveliai jau jaučia judesiukus uždėję ranką. Nes mano tai nejaučia, nors per pilvą jaučiu kaip duodasičia gal tik manoškis laukia kol spirs taip, kad kiln…
Kuo puikiausiai jaučia ir net mato😁
Liepos dukra parašė:
Ar tėveliai jau jaučia judesiukus uždėję ranką. Nes mano tai nejaučia, nors per pilvą jaučiu kaip duodasičia gal tik manoškis laukia kol spirs taip, kad kiln…
Kuo puikiausiai jaučia ir net mato😁
Amiala parašė:
O kaip knyga apie zindyma? Girdejau apie ja daug gero, bet man taip keista, kad autorius vyras!kazkaip atrodo, kad ir kiek isigilines i ta dalyka butu, bet juk …
Taip žurnalas sumani mama, dar tik pradejau skaityti tai norisi viska is eiles, nedaėjau iki kūdikio gimimo 😆 bet bent jau kol kas visai patinka. O apie zindyma tai knyga super, pateikta visa info, daugiau nereikia jokiu knygų skaityt. O kad autorius vyras tai nelabai ir jauciasi, daug patirties turintis, pagrinde remiasi moksliniais tyrimais.
Gvazdikelis parašė:
Esme, kad as labai nenoriu daryt pauzes gydime, kadangi nebegaliu as to trinto maisto kaip kudikis valgytikaip sakyti stogas jau dabar vaziuoja. O ir su viesuju…
Tai gal jūsų kuo puikiausiai valgys iš buteliuko ar taurelės
čia tikrai ne visiems vaikams bėdų su tuo būna
prasideda parašė:
As visai zalia su tais pientraukiais... o kaip ta nutraukta piena poto laikyti(i saldytuva ar i kamera), kiek laiko jis geras buna, Kaip poto ji pasildyti?
www.zindymas.lt/mamos-pieno-laikymas-ir-saldymas-namu-salygomis
Siame puslapyje daug naudingos info.
Jei turite is kur pasiskolinti pientrauki tai butu geriausia. Isbandyti ar kudikis geria is buteliuko.
Is savo patirties zinau, kad kol pieno gamyba nebuvo isivaziavus tol neisejo nusitraukti pilnam maitinimui. Mano atveju galbut tai vyko leciau, nes buvau silpna po gimdymo. Viena karta pabandzius kazkiek laiko nebamdziau nusitraukti. Po kazkurio laiko jau viskas vyko greitai ir lengvai.
Mano vaikas gere is buteliuko nedaznai, bet tekdavo ir kruti po to imdavo be problemu.
Liepos dukra parašė:
Ir jaucia ir mato, tik daznai taip buna kad taip isisiauteja, kad sakau greit greit uzdek ranka, ir kai uzdeda kaip tycia nebesispardo 😂 tai tu paciu stipriausiu niekaip neiseina parodyt 😂
julija669 parašė:
Labas rytas!
Į kokį baseiną vaikštot nėščiųjų mankštai?![]()
Aš buvau Sugiharoje pabandymui, viskas patiko išskyrus laipteliai į baseiną. Eidama ant trečio laiptelio paslydau ir nukritau, gerai, kad tik ranką susitrenkiau, nieko rimto. Bet reikės skambinti vadovams prašyti, kad užklijuotų lipduką nuo slydimo (pirmi laipteliai užklijuoti, o trečias nuimtas kažkodėl...) visgi nėščiųjų mankštas veda, gali kita paslydusi ir stuburą susilaužyti...(po treniruotes trenere pasake ramiu balsu, kad beveik visos pirma karta nukrenta, tai irgi likau sokiruota kodel nera ženklo bent kad slydu ar pan.) bet mankšta patiko, atrodė lengva, kitą dieną šiek tiek rankas ir mentis maudė, tai ir naudos davė treniruotė, ne tik smagiai praleistas laikas
Gvazdikelis parašė:
as kiek pati ieskojau info dabar tai vis pastbejau, kad medela yra favoritas, bet kaina labai jau kandziojasi jo![]()
Pientraukiu galima ir is antru ranku nusipirkti. Nematau cia nieko blogo, isviri ir viskas.
Jei kudikis negeria is buteliuko, tai nemanau kad kazka iseis padaryti, kaip tik kartu veztis.
Maniskis gere is buteliuko ir poto kruti eme taip pat gerai kaip ir pries pabandant buteliuka. Man tas pasakymas, kad po buteliuko nebeima kruties ar netaisyklingai apzioja nepasitvirtino. Jis negere is saldiklio atsildyto pieno, tik sviezia :)))
Liepos dukra parašė:
Oj mano vyras jau senokai jaučia judesius, bet pradžioj ir nejuto
apskritai tik uždeda vyras ranką ir pradeda judėti. Į jo prisilietimus labiau reaguoja nei į mano
Liepos dukra parašė:
Mano irgi bejaucia. As apsikabinu pilva ir jauciu kaip duodaas o jis nieko nejaucia
Tai jau apie zindyma trumpai ir as, nors patyliu sita tema. Kai klausai tokiu "pamokymu" ir "tu PRIVALAI maitinti PATI" ir dar po grazaus sakinio vel prasideda, "BET vis gi pasidomek" nors ir taip aisku, kad bus kitaip.. Man pyktis verda ir viena mintis galvoje- NA GANA! Klausiau ir as akis isputus, PRIVALEJAU maitinti. Tai su pirmagime atsidureme po savaites santariskese, su visiskai nusilpusiu vaiku.. per nosyte ikiso zonduka ir tikrino skranduka t.y suvalgyta, veliau sumaitinta per buteliuka piena, nes ji tiesiog neistraukdavo jo, ji nevirskindavo mano pieno, ko pasekoje eme silpti, o ka istrraukdavo atpildavo. Na zodziu sito baisaus laikotarpio net nenoriu prisiminti.. Dar truputi ir neaisku kaip cia pasibaigtu. Ir nesinorejo niekam aiskinti, kodel nemaitini ar maitini. O gi visu pagrindinis klausimas koks- Tai pati maitini, ANE? Tai, nereikia buti kategoriskoms ir uzciciklinti. Tikrai buna VISKO. Taip, truko ir mano ziniu, bet del tokio spaudimo kartais norisi begt ir rekt. Atrodo gi ne bukos esam, pasaket ir gana. Aleliuja!
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
Tą ju…