Jolanta_ort parašė:
Hm, na bet o jums pačiai liepė plaučius persišviesti? Nes manau pirmiausia tai mamytei turėtų liepti tą padaryti, o tik tada tėčiuikaip įdomiai.
mamytes plauciu sviestis negali kol pilve yra vaikiukas
Jolanta_ort parašė:
Hm, na bet o jums pačiai liepė plaučius persišviesti? Nes manau pirmiausia tai mamytei turėtų liepti tą padaryti, o tik tada tėčiuikaip įdomiai.
mamytes plauciu sviestis negali kol pilve yra vaikiukas
alawrute parašė:
matot kaip visom skirtingai,pamenu ir su pirmu irgi ejau tikrintis akiso gal jusu akys geros ta prasme nereik akiniu todel jums ir nereikia eit pas akiu, nes as…
Aš su pirmuoju tikrinausi, nešioju akinius, bet su antruoju neliepė, teiravausi, tai sakė, nebent prastėja rega ar kažkoks diskomfortas jaučiamas. Iš tiesų akis tikrintis reikia, nes nėštumo metu susilpnėja rega, galit to net nepastebėti, bet gali po nėštumo nusilpti ir gerokai, kai kurioms atsistato, o kitoms - ne
ruberita parašė:
Kokios pas jus tašės,lagaminai dideli į ligoninę važiuojant?![]()
Pradedu dėtis reikiamus dalykus,bet žiūriu nelabai kas ir telpa į lagaminuką,o kel…
Man i rankini netelpa viskas, tai i didesni lagamina susikroviau daiktus po gimdymo ir i gimdykla atskira nedidele tasyte.
Joll parašė:
Merginos, o jus maudotes vonioje?![]()
maudytis maudausi vonioje, isidejus termometra vaikiska kad matyciau temperatura,nes iki nestumo labai megau karsta vonia,
dabar vonioje tik pasedziu nes jeigu atsigulciau jauciu uzstrigciau ir vyras is jos neistrauktu
laukiu kada vel galesiu guleti vonioje
alawrute parašė:
mano keliaus sviestis rytoj, siaip kai gydytoja tai asake tai labai nutebau,bet pasirodo dabar privaloma del tiuberkuliozes vyrams persisviest![]()
Atsargiai dėl gripo,kad namo neparneštu😷Vakar buvau poliklinikoj tai vaizdai ir garsai nekoki ,kas antras ašarotom akim,čiaudintis😕Gerai,kad mane be eilės priėmė🤰
laimav parašė:
Aš su pirmuoju tikrinausi, nešioju akinius, bet su antruoju neliepė, teiravausi, tai sakė, nebent prastėja rega ar kažkoks diskomfortas jaučiamas. Iš tiesų akis tik…
kad nestumo metu susilpneja rega tai zinokit pastebejau,kad nelabai daglusinu televizoriuje raides kurias anksciau maciau
liepa1 parašė:
Atsargiai dėl gripo,kad namo neparneštu😷Vakar buvau poliklinikoj tai vaizdai ir garsai nekoki ,kas antras ašarotom akim,čiaudintis😕Gerai,kad mane be eilės priėmė🤰…
nu cia tai teisybe tikiuosi neparnes kokios bacilos, nes toks siaip jis imlus ligoms pas mus :)))))))
liepa1 parašė:
Atsargiai dėl gripo,kad namo neparneštu😷Vakar buvau poliklinikoj tai vaizdai ir garsai nekoki ,kas antras ašarotom akim,čiaudintis😕Gerai,kad mane be eilės priėmė🤰…
o as dar ketvirtadieni su sunum einu i poliklinika, tai irgi baisu
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai