Vaida_z parašė:
Sveikos mamytes, ar jusu liepinukai turi jau daug dantuku? Maniskei paskutinis 8 dantukas isdygo pries 4 menesius. Pastaruosius 4 menesius, nei vieno dantuko. Ar ci…
Maniškis su 6 tik. Nesuku galvos dėl to
Vaida_z parašė:
Sveikos mamytes, ar jusu liepinukai turi jau daug dantuku? Maniskei paskutinis 8 dantukas isdygo pries 4 menesius. Pastaruosius 4 menesius, nei vieno dantuko. Ar ci…
Maniškis su 6 tik. Nesuku galvos dėl to
Vaida_z parašė:
Manau, kad normalu, bet jei kada keliausit pas gydytoją - paklauskit. Dukrai ką tik baigė iltiniai dygti, tai turi jau 16... kai tiek prasikankinom beveik be pertrauku, trūkčiojančiom akim, perkreiptu veidu taip pat savęs klausiu to paties klausimo... tik jau laabai isteriškai. Tai.. džiaukitės šia ilga pertrauka ir galimybe atsikvėpti
P.S. dukra gimė 08-24
Vaida_z parašė:
Siai dienai turim 12 dantuku. Bet jau kokia savaite laiko yra irzli, blogai miega, viskas negerai, kramtyt maisto nelabai nori, tai manau kad iltiniai neuzilgo issikals. O ju juk 4 bus. Kaip cia atlaikyt juos reiks 🙄🙄🙄
Vaida_z parašė:
yra internete lentelė, kurioje nurodyta kiekvienas dantukas nuo kurio iki kurio mėn turi išdygti. jei patenkate į terminus, tai ok
Vaida_z parašė:
Mes turim 16 gal biski mazokai,bet isdygs.
Sveikos, susiduriau su mazyte problemele, mano mergyte neturi nei migduko nei kokio zaisliuko kas jai padetu užmigti, bandem siūlyti bet ji nenori. Uz tai ji nusiraminimui kisa ranka uz marškinėlių prie krutines jei dar papa gali pagniauzyti (atsiprašau uz issireiskima) išvis gerai. Bandau neleisti, bet tik pradeda verkti iki pasikukciojimo.Gal kam ir panašiai yra buvę? Ka daret? Nes nebežinau ka daryti.
Laukiam antro vaikelio tai krūtine labai jautri ir noris atpratinti iki pasirodys leliukas.
Amfisa parašė:
Sveikos, susiduriau su mazyte problemele, mano mergyte neturi nei migduko nei kokio zaisliuko kas jai padetu užmigti, bandem siūlyti bet ji nenori. Uz tai ji nusira…
Gal vaiką gali migdyti vyras?
A-guste parašė:
Gal vaiką gali migdyti vyras?
Na jau kuris laikas vakarais vyras ir migdo, bet pietu miegas ar kai ieško nusiraminimo bega pas mane atsiseda ir rankyte iskart atsiranda uz maikes😒
Vaida_z parašė:
Pas mano paną 12 yra ir pakeliui yra iltiniai visi 4 iš kart 🙄🙈🥺
Attendre parašė:
Pas mano paną 12 yra ir pakeliui yra iltiniai visi 4 iš kart 🙄🙈🥺
Mano mergina jau 16 dantuku turi, bet buvo taip, kad lindo keturi kruminiai ir du iltinukai, labai gaila vaiko buvo nes vis kiso pirštus i burnyte ir saule ajaj, be vaistu nuo skausmo niekaip neapsiejom. Kantrybes jums ir jusu mergytei
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai