viga parašė:
Na jei gimdysit Trakuose tai pasimatysim. 😊🌺
Ai, maniau santariskese jums 😇 tada nelabai 🤗
viga parašė:
Na jei gimdysit Trakuose tai pasimatysim. 😊🌺
Ai, maniau santariskese jums 😇 tada nelabai 🤗
Šiandien ir aš buvau stacionare del vaiko tonusų,tai sutikimas buvo nelabai draugiškas,buvau išbarta,kad neužsireg.nors skambinau begale kartu ir niekas neatsilėpė.Na,o paskui ir prasidejo...nuo tonusų lipau ant kėdės,sakė kaklelis prasivėres.Pamatavo spaudimą,tai pasakė kad tuoj mane guldys į palatą priežiūrai,nes labai aukštas,sakau aš visai nepasiruošusi,nieko neturiu ir dar viena.Kur nesukils spaudimas,kai šitiek streso išpradžių įvarė🙊🙈kaunas
viga parašė:
Pas mus viskas gerai. Santariskese jokiu nukrypimu nepamate. 👍
Bet kaip gerai gydytoja pasake geriau apsidrausti ir patikrinti. 😊
Man tas pats, ir terminas toks pats Jeigu niekas neįvyksta, 22 d. skatinimui į Santaras. Bet labai tikiuosi, kad po šiandieninio kamščio pasišalinimo visgi pajudėsiu į priekį. Nors aš ir po kaklelio tikrinimų, ir po kamščio, kaip šiandien, vėl puikiai jaučiuosi
Gal ir per sąrėmius taip puikiai bus?
karla M. parašė:
Šiandien ir aš buvau stacionare del vaiko tonusų,tai sutikimas buvo nelabai draugiškas,buvau išbarta,kad neužsireg.nors skambinau begale kartu ir niekas neatsilėpė.…
Tai paleido namo ir liepė vėl atvažiuoti, ar kaip?
ner.noreikiene parašė:
Man tas pats, ir terminas toks patsJeigu niekas neįvyksta, 22 d. skatinimui į Santaras. Bet labai tikiuosi, kad po šiandieninio kamščio pasišalinimo visgi paju…
Mano terminas irgi kaip Jūsų ir aš apie Santaras galvoju, tik tiek, jog pas mane dar ramuma 🙊 o tai vyksit dar kažkur su vyru šiandien ar namie lauksit?
Aš noriu kažką nuveikt ir bijau jau nuo namų išjudėt. Va, sėdžiu telefoną apsikabinus ir nieko neveikiu. Bet gal čia labai kvaila?
ner.noreikiene parašė:
Man tas pats, ir terminas toks patsJeigu niekas neįvyksta, 22 d. skatinimui į Santaras. Bet labai tikiuosi, kad po šiandieninio kamščio pasišalinimo visgi paju…
O, tai va vistiek su kažkuo susitiksim 22 d😇
ner.noreikiene parašė:
Tai paleido namo ir liepė vėl atvažiuoti, ar kaip?
Paleido tik su raštiniu sutikimu,sakė stebėti judesius ir jei bus negera sugrižti tiesiai į gimdyklą.Nenori rizikuoti,nes negerai aukštas beto šiandien man termino diena.Tai jei viskas gerai per savaitgali,pirmadienis mano diena.Skatins
Liūto ūsai parašė:
Mano terminas irgi kaip Jūsų ir aš apie Santaras galvoju, tik tiek, jog pas mane dar ramuma 🙊 o tai vyksit dar kažkur su vyru šiandien ar namie lauksit?
Jus bijot o aš šiandien dar važiuosiu pedikiūro pasidaryti 🙈. Terminas pirmadienį bet nelabai ką jaučiu, tikriausiai ramuma prieš audrą 😁🙈gyvenu įprastą gyvenimelį su pilveliu 🤰
Liūto ūsai parašė:
Su pirmagime paskutinem savaitem nieko nebemaude, daug vaiksciot norejau, tai su vyru kur nors nulekdavom, kadangi pamaininis darbas, tai nereikejo savaitgaliulaukti masinoj visad gulejo atskira tase i gimdykla, tai buvau rami, kad prireikus mane i priemima nuveztu 🤣🤣
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2020-m-birzelinukai-2