Coliukeė28 parašė:
Pas mane irgi kartu gimdysim🙈🥰
Coliukeė28 parašė:
Pas mane irgi kartu gimdysim🙈🥰
Lijanada parašė:
Merginos, gal kas labiau nusimanot, nes mano pirmas nestumasgruodzio men man bus apie 22 sav., kaip manot, ar jau matytųsi pilvukas fotosesijai?
Priklauso nuo sudėjimo, man matėsi bet nedaug. Su antru 30 savaičių fotografavo tai man per didelis jau atrodė 😄 su trečiu planuosiu iki 25sav.
GretaTZ parašė:
Labas rytas mergaitės ♡
Kaip savijauta šį ryt? Man galva ko tai maudžia.
Labas rytas. 🤩 pas mane puiki, bet irgi galva truputi spaudžia. Jau valgyt noriu nors man taip anksti valgyti nebūdinga 🤪
emma12 parašė:
Aš pernešiojau , turėjo gimti 9 o gimė 23 ir tai skatino , būčiau nešiojus ir toliau spėju. Tad kai nustato gimdymo data , tai neimu į galva jau. Nes tiksliai jokie…
Mes irgi uk varda sugalvot bus labai sunku si kart
Alina J parašė:
Kaip jusu savijauta mamytes? Man vis dar kyla sleikstulys pastoviai, rytinis vemimas vis dar nesiliauja :/ ir iki siol dar kolkas visiskai nepriaugau svorio, o net …
O manes visai nepykina. Net nezinau koks tai jausmas
matyt vaikutis mane labai myli, kad nekankina. Laukiuosi jau beveik 14 sav. Su pykinimu ir sleikstuliu visai problemu nera. Valgau viska ka noriu 🙈
Golden girl parašė:
Mes irgi uk varda sugalvot bus labai sunku si kart
O ko laukiatės ? Mergaitei vardu aš pilna turiu kurie man patinka , o va berniukui niekas nepatinka , tai per daug jau toks angliškas, tai negražus lietuviškas , norisi tokio kurį būtų galima sulietuvint , bet ir anglai normaliai tartu .
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai