bbirute parašė:
Siandien ir as buvau. Man lygiai 12 sav. Maniskis spardesi ir rode, ka turi tarp kojuvyras iskart suprato lyti
![]()
Kaip smagu. Mano tai spyga greiciau aprodys negu kas tarp kojuciu 🙈😁
bbirute parašė:
Siandien ir as buvau. Man lygiai 12 sav. Maniskis spardesi ir rode, ka turi tarp kojuvyras iskart suprato lyti
![]()
Kaip smagu. Mano tai spyga greiciau aprodys negu kas tarp kojuciu 🙈😁
Chaelin parašė:
Na va as ir is po pasimatymo. 12+2 sav. O jau mojavo, o jau daves ratais kvadratais. Ir razemes ir pirstuka ciulpem. Kai bande is priekio paciureti iskart kojytes s…
Mano terminas balandzio 29. Ir kitas vizitas pas gydytoja taip pat lapkricio 11ta 😊
Andreja2019 parašė:
Mano terminas balandzio 29. Ir kitas vizitas pas gydytoja taip pat lapkricio 11ta 😊
Lauksim kartu pasimatymo su zirniukais ☺️
Coda parašė:
Nu va kitos taip anksti sužinote lytį 😊 smagu!
Mes zinome tiksliai nuo 14 savaites, nes darem NIPT, 12 sav padare, laukem atsakymu ir zinom 100 proc jog turesim mergyte. Tyrimas pgl chromosomas, taip kad klaidos nebus
Kaip jusu savijauta mamytes? Man vis dar kyla sleikstulys pastoviai, rytinis vemimas vis dar nesiliauja :/ ir iki siol dar kolkas visiskai nepriaugau svorio, o net siek tiek numeciau, bet svarbiausia, kad mazylis auga ir vystosi idealiai. ❤️ Idomu ar dar yra tokiu kaip as🙂🤔
Alina J parašė:
Kaip jusu sacijauta mamytes? Man vis dar kyla sleikstulys pastoviai, rytinis vemimas vis dar nesiliauja :/ ir iki siol dar kolkas visiskai nepriaugau svorio, o net …
Sveika. Yra yra. Rytais vemiu, o visa likusia diena kankina sleikstulys... 🤯
Believe96 parašė:
Sveika. Yra yra. Rytais vemiu, o visa likusia diena kankina sleikstulys... 🤯
Kaip as laukiu kada visa ta savijauta baigsis sako 13 14 savaite turetu gereti, bet man toks jausmas, kad tik blogeja su kiekviena diena 🙄 Ir lyginant su pirmu nestumu dabar jauciu, kad laukiuosi, bet ir sunkesnis nestumas, kaip su pirmuoju galejau kalnus nuversti pasijaute tada, kad laukiuosi tik kai pilvukas uzaugo
Alina J parašė:
Kaip jusu savijauta mamytes? Man vis dar kyla sleikstulys pastoviai, rytinis vemimas vis dar nesiliauja :/ ir iki siol dar kolkas visiskai nepriaugau svorio, o net …
as tai turbūt nuo kokios tik 10 savaitės pradėjau vis dažniau labintis su tualetu :/ bet taip nenuspėjamai, hgali būt ir ryte ir vakare ir dieną, kažkas nepatiko ir baaam lekiu,
va dabar sėdžiu darbe ir galvoju bėgsiu tuoj ar dar ne.... nes jei bėgsiu tai kolegom iš kart viskas pasidarys aisku...
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai