Pumpum parašė:
Esveikatoj paziurekit ar nera israso, ten rasys jei matavo kakleli
Išrašą į esveikata suveda tik kai išrašo iš ligoninės.
Kai gulėjau irgi tikrinau, nebuvo, paleido ir iškart išrašas atsirado
Pumpum parašė:
Išrašą į esveikata suveda tik kai išrašo iš ligoninės.
Kai gulėjau irgi tikrinau, nebuvo, paleido ir iškart išrašas atsirado
Pumpum parašė:
Tikrinau, nera, as manau taippat kad tik poto kai išrašys viskas bus ten su vesta
Dolen parašė:
Komplektacijos tokios pilnai užtenka, vistiek dar ir pleduku uzklosit. O kodėl iki 50 dydžio rekomendacija?
Na aš čia internete radau tokį planą ką reikia įsidėti, ir tiesiog ten rašo kad rūbelių dydis iki 50cm. 🤷
Piktžolė parašė:
Na aš čia internete radau tokį planą ką reikia įsidėti, ir tiesiog ten rašo kad rūbelių dydis iki 50cm. 🤷
Kiek mamų pažįstu, nei viena, gimdžiusi laiku, tokio mažiuko nepagimdė
56 d. imčiau kaip minimum
Piktžolė parašė:
50 dydis jei gimsta anksčiau laiko, o normaliai kiek teko girdėti, tai dauguma vaikų gimsta maždaug tarp 53-56 cm, tad pirkti geriau 56 dydžio
Piktžolė parašė:
Tikrai iki 50cm bus ankstukam 😊 aš turiu kelis mažiukus tokio dydžio vien todėl nes visi oas mane mažiukai buvo gimę tik apie 2,5kg tai prireikdavo keliom savaitelem, bet labai greit ir isaugdavo 😊
Katinienė parašė:
Permečiau akim smelinukas.lt tai jieko kudro gražaus nera trumpomis o norisi kazko gražaus o nė balto 🤣
Ryo lindex parduotuvėj labai gražių ir ne baltų bodžiukų yra. Aš pirkau,tik jų kaina nemaža.
Jei nebijot dėvėtų drabužėlių,tai vinted galima rasti geros būklės ir kaina nesikandžioja.
Ausraluko parašė:
Įdomi jūsų visų nuomonė 😊 vakar atvažiavau i ligonine nes iš vakaro šlapo iklotas ir taip pat naktį tik parėjus iš wc vėl ėjau keistis įklota nes buvo drėgnas, tikr…
Dėl judesių, tai būtinai išsiaiškinkite. Gi žinot kaip skaičiuoti. Jei tik negerai kas - sakykit jiems. Tonus pamatuos, ten ir paskaičiuosit kartu tuos judesius.
Lissek parašė:
Dėl judesių, tai būtinai išsiaiškinkite. Gi žinot kaip skaičiuoti. Jei tik negerai kas - sakykit jiems. Tonus pamatuos, ten ir paskaičiuosit kartu tuos judesius.…
Tai taip, skaičiuoju, dažniausiai valandą nes per 30min nebūna pakankamai. Tonusus matavo, matė kad mažai judėjo, pažiūrėjo mano surašyta kad būna per 30min kokie 5-7 arba per 1val. 10-14 judesių tai sako nu gal normaliai, o kad man čia 2-3 kartus mažiau nei įprastai tai jie nieko, ir tonusu daugiau šiandien net nematavo, kita pasižiūrėjo pasakiau kad labai aprimus tai sako nu ner ko norėt jau toks laikas 🙈 tikiuosi ryt normalus daktaras ateis ir bus normaliai galima viską išsiaiškint 🙂
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai