Rodo parašė:
Sakykit,o kiek imate į ligoninę sau sauskelnių ir paklotų?
10 didelių pampersu.
Tris pakelius tu dideliu ikotu kur po gimdymo
Viena pakeli naktinių.
3 didelius paklotus.
Nu tiek mazdaug sunaudojau su pirmu, tai tiek ir dbr pasiimu.
Rodo parašė:
Sakykit,o kiek imate į ligoninę sau sauskelnių ir paklotų?
10 didelių pampersu.
Tris pakelius tu dideliu ikotu kur po gimdymo
Viena pakeli naktinių.
3 didelius paklotus.
Nu tiek mazdaug sunaudojau su pirmu, tai tiek ir dbr pasiimu.
Vasaros mergaitė parašė:
Paskutinus du men ir atsiranda, kada labiausiai viskas isdideja.
Nu jau tepu aš kremuku kas antrą dieną tai jau tikrai... Bijau aš tų striju, nes p…
bet jos dabar kai truksta ryskesnes, veliau apsitraukia ir jei nestipriai truke beveik ir nesimato ju. as po pirmo nestumo irgi buvau issigandus man jos net melynos buvo klaikiai atrode, bet po to viskas apgijo, pilvas susitrauke ir liko nezymus randeliai. na dabar po trecio tai jau aisku amen, jau vyrui sakau viskas as jau sena ir modelio is manes nebesitikek
Jusia parašė:
bet jos dabar kai truksta ryskesnes, veliau apsitraukia ir jei nestipriai truke beveik ir nesimato ju. as po pirmo nestumo irgi buvau issigandus man jos net melynos…
Niekada taip nesakykite! Mylėkite save ir modeliu visada galima būti ir 20ties ir 50ties... Tik reikia nepamiršti meilės ir rūpinimosi savimi ❣️
Liepa1234 parašė:
O kada paprastai atsiranda strijos? Galvoju kada čia jų laukti![]()
Man su pirmu strijos atsirado tik ant užpakalio. Apie 37-38 savaitę. Šiaip dabar tiek pilvuką tiek užpakalį kas vakara tepu įtin drėkinančiu kremu ir bus matyt kaip man čia pavyks nepavyks jų išvengti. Jauir oda ne tokia. Visgi 38 meteliai.
Vasaros mergaitė parašė:
Niekada taip nesakykite! Mylėkite save ir modeliu visada galima būti ir 20ties ir 50ties... Tik reikia nepamiršti meilės ir rūpinimosi savimi ❣️
na cia jau mano charakteris nepalankus man, as del kitu visada labiau stengiuos nei del saves. visada sau esu paskutinej vietoj, kiek liks tiek uzteks. svarbu vaikai sveiki... kai teko gulet prikaustytai lovoj ir tai labai grauziau save sakiau uz ka as keliu tokia nasta kitiem vyrui sakiau eik rasi normalia, sveika o ne darzove. atsiribojau nuo zmoniu sakiau pakaskit mane ir visiem bus lengviau ko cia aplink mane gaist savo brangu laika turit. tai tik mama vis primindavo kad vakui mamos niekas nepakeis ir turiu del jo stengtis ir stot ant koju. bet ir darbe sedziu ir virsvalandzius kol galiausiai susergu ir tenka dvigubai gydytis. dar anksciau sakiau viskas reik ir save mylet ne tik kitus. bet taip ir neismokau, vistiek impulsyviai puolu padet kitam save pamirstant
tad pasidaviau sakiau ai kas nores mane myles ir tokia kuri pirma apie visa pasauli pagalvos ir tik tada apie save...
Liepa1234 parašė:
O kada paprastai atsiranda strijos? Galvoju kada čia jų laukti![]()
Man su pirmu atsirado pora sav.iki gimdymo 🙂 galvojau, kad būsiu išvengus ir op staigmenėlė ant pilvo
Šiandien prabudau apie 4 ryto ir prasidėjo tokie kaip paruošiamieji sąrėmiai ....kas 5 min kažkur...skausmas nebuvo labai stiprus, bet užmigt nėjo ir gimda tokia kaip kamuoliukas kietas pasidarydavo...dieną praėjo, dbr vel vis užeina ....kažkaip keista, nes su pirma mergaite nieko nebuvo panašaus...gal ankščiau pasibels lelius🙄
Ir taip nėra nei jėgų nei apetito..
Liepa1234 parašė:
Mamytes, kokias auto kėdutes pirkote? Turiu omeny kokios grupes pagal kg? Iki 10 kg, iki 13 kg ar daugiau? Dar maciau yra universaliu, augančiu kartu su vaiku, tai …
Mes pirkom Doona, iškart su ratukais, kaip išsilankstantis vežimėlis, 0-13kg. Labai patogu pasirodė ta įmontuota važiuoklė, tikiuos praktikoj pasiteisins. Įdomu ar dar kas nors čia rinkosi tokį variantą? 🤔
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai