giintte parašė:
Ar pravažumas svarbu?pvz žiemą, drėgnu smėliu ar pan?;) nes kuo lengvesnis tuo mažiau pravažus bus
Jeigu nepravazus, o lengvas😉
giintte parašė:
Ar pravažumas svarbu?pvz žiemą, drėgnu smėliu ar pan?;) nes kuo lengvesnis tuo mažiau pravažus bus
[email protected] parašė:
Tai realiai rinkitės pagal svorį
nes šiais laikais visi jie manevringi
jei priekiniai ratai sukasi
o tas menevringumas irgi... į šonus su visais pasisuksit, o kažkokių triukų su vežimu gi nedarysit
tai lieka kaina ir svoris. Dar gal kompaktiškumas pvz dedant į mašiną ar jei namie laikant, kad mažiau vietos užimtų
Slmona parašė:
Mamos, ar jum normaliai prasidėjo mėnesinės? Jau mėnesį skaudena pilvą, savaitę čiut rausvos išskyros. Bet normaliai niekas neprasideda... buvau prieš mėnesį pasiti…
Dar neprasidėjo, nors kai buvau pasitikrint, taip pat kažkur prieš mėnesį, sakė laukti bet kada jau. 🤔
Panema parašė:
Sveikos, gal kuriai teko gerti migdomuosius, kad būtų saugu žindymo laikotarpiu? Susirgau angina, tai atsirado šalutinis poveikis- nemiga 🫠 tai nuo trečiadienio neb…
Apie kokius būtent kalbama? Jei receptorius, tai yra, kur galima. Bet kitas klausimas ar nereikia naktį prie vaiko keltis? Jei kalba eina ne apie receptinius, tai stipresnės neuro arbatos, papildai su melatoninu turėtų veikti.
giintte parašė:
Apie kokius būtent kalbama? Jei receptorius, tai yra, kur galima. Bet kitas klausimas ar nereikia naktį prie vaiko keltis? Jei kalba eina ne apie receptinius, tai …
As del zindymo negaliu atsakyti, maitinu misinuku, bet pati geriu raminamus receptinius miegui, reikia keltis prie vaiko karta per nakti, sunku buna islipti, bet geriau jau taip, nei visai be miego 😔 isbandyta jau viskas pas mane, visi silpnesni vaistai, arbatos, akupunkturos, meditacijos, hipnozes ir t.t., tenka visgi vaistus vartori, kad ir kaip bijau igauti priklausomybe 😢
Laiminga34 parašė:
As del zindymo negaliu atsakyti, maitinu misinuku, bet pati geriu raminamus receptinius miegui, reikia keltis prie vaiko karta per nakti, sunku buna islipti, bet ge…
Tai pas jus kita, rimtesnė bėda, matyt
jai, kiek suprantu, tik šiuo metu jie reikalingi
e-lactation.com galima pasitikrinti ar galima žindant gerti vaistą. Bet rimtą vaistą turi paskirti gydytojas, kitaip jo negausi
Slmona parašė:
Mamos, ar jum normaliai prasidėjo mėnesinės? Jau mėnesį skaudena pilvą, savaitę čiut rausvos išskyros. Bet normaliai niekas neprasideda... buvau prieš mėnesį pasiti…
Pirmą kartą pasirodė prieš 2 mėnesius, pakraujavau negausiai keletą dienų. Buvau pas ginekologę po pirmų mėnesinių po gimdymo, sakė viskas OK. Praeitą mėnesį maudeno pilvą, bet mėnesinių nebuvo, nors šiaip visada labai reguliarios kas mėnesį. Praeitą savaitę labai maudė visà pilvo apačią ir va pasirodė vėl "draugės".
Jeigu tikrino prieš mėnesį, tai ramio sau laukit.
Matyt reikia organizmuo laiko susireguliuoti....
Panema parašė:
Sveikos, gal kuriai teko gerti migdomuosius, kad būtų saugu žindymo laikotarpiu? Susirgau angina, tai atsirado šalutinis poveikis- nemiga 🫠 tai nuo trečiadienio neb…
Galite išmėginti melatoniną, dar sako padeda suvalgyti bananą prieš miegą
bet čia labiau lengvesne forma, nežinant sunku patarti, bet jei rimtesnių vaistų, tai pasikonsultuokite su gydytoju dėl receptinių vaistų. Man pačiai, deja, teko griebtis rimtesnių vaistų, melatoninas neveikė, nes buvau praktiškai be miego kelis mėnesius, na bet viskas tik su gydytojų priežiūra
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai