Doviii26 parašė:
O jum skausmingai buvo si procedura?![]()
Labai nemalonų, bet nieko nepakenčiama, juk jums dar gimdyt reikės, atminkit😅
Doviii26 parašė:
O jum skausmingai buvo si procedura?![]()
Labai nemalonų, bet nieko nepakenčiama, juk jums dar gimdyt reikės, atminkit😅
Carolina parašė:
Mes gimdėm Kauno Krikščioniškuosiuose namuose, tai kas dėl skiepų, čia jie labai geranoriškai sutinka su tėvų nuomone jei nenori daryti skiepų, jie nieko prieš. O p…
kaip šie gimdymo namai?
ar skambinotės iš anksto atvykstant gimdyti?
Aš su klausimėliu toms, kurios jau susilaukė savo stebuklėlių. Ar pas jūsų vaikutį lankėsi sesutė namuose vaiko apžiūrai? Ir kada jau liepė atvykti pirmam vizitui pas vaiko gydytoją?
Mano dukrytė gimė penktadienį, sekmadienį grįžom namo. Vakar apsilankė sesutė ir jau ketvirtadieniui užregistravo vizitui pas gydytoja... net pasimečiau, kad tiek daug ir visko greit vyksta, net atsigauti nespėju po CPO. Kelti negaliu, lipti laiptais nerekomenduojama, tai jei vyro nebūtų šalia nežinau kaip reiktų su kėdute išjudėti iš namų.
Tiffanii parašė:
Labas rytas 🤰❤️
Gimdžiau gruodžio pradžioje, viskas puikiai. Tiek gimdykloje, tiek pogimdyviniam:))
zvaigzdute5 parašė:
Aš su klausimėliu toms, kurios jau susilaukė savo stebuklėlių. Ar pas jūsų vaikutį lankėsi sesutė namuose vaiko apžiūrai? Ir kada jau liepė atvykti pirmam vizitui p…
Mes sekančią dieną iš po ligonines vykome pas šeimos daktarę, kažkodėl pas mus į namus nevažiavo, įdomu nuo ko čia priklauso. O sekantis vizitas po mėnesio
Kiss kinder parašė:
kaip šie gimdymo namai?ar skambinotės iš anksto atvykstant gimdyti?
Neskambinom, tiesiog važiavom kaip prasidėjo reguliarūs sąrėmiai apie 23val. Iškart priėmė, akušerės, gydytojos labai šilti, rūpestingi žmonės, maistas po gimdymo super, nemokama palata kaip privati su plačia lova. Na viskuom esam patenkinti. 😊
mergyte21 parašė:
Nors aš susilaukiau antro vaikelio, bet prieš pirmą lankiau paskaitą apie žindymą antakalnio ligoninės kursus. O dabar atsinaujinimui žinias klausiau kursus aoie žindymąnonline sveikasmažylis.lt ir santariškių online. Abu panašūs , bet šiek tiek ir vienas kitą papildė. Gal ir jums ir jie tiktų? Sveikomažylio paskaita vakare vyko apie 18val. O santariškių nepamenu tikskliai, bet ten jau labiau pirmoje dienos pusėje vyksta.
Es1323 parašė:
Gimdžiau Klaipėdoje😊 gimdžiau tik su akušere, nuostabesnio žmogaus šalia tikriausiai ir negalėjau įsivaizduoti. Bijojau, nes buvau viena be vyro, bet patekau tikrai…
o pas kokia gydytoja gimdete? As taip pat planuoju Klaipedoje, tik labai idomu pas ka galima patekti
zvaigzdute5 parašė:
Aš su klausimėliu toms, kurios jau susilaukė savo stebuklėlių. Ar pas jūsų vaikutį lankėsi sesutė namuose vaiko apžiūrai? Ir kada jau liepė atvykti pirmam vizitui p…
Gimė vaikas prieš savaitę. Vakar paskambinau gydytojai, šiandien buvome vizito į polikliniką. Iš karto paskyrė sekančiam vizitui kai vaikui bus mėnuo
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai