Panele90 parašė:
o pas kokia gydytoja gimdete? As taip pat planuoju Klaipedoje, tik labai idomu pas ka galima patekti![]()
Gimdžiau be gydytojos, tik su akušere, kadangi viskas vyko sklandžiai😊 vardo tik nepamenu, lygtai Dovilė, bet bijau pameluoti
Panele90 parašė:
o pas kokia gydytoja gimdete? As taip pat planuoju Klaipedoje, tik labai idomu pas ka galima patekti![]()
Gimdžiau be gydytojos, tik su akušere, kadangi viskas vyko sklandžiai😊 vardo tik nepamenu, lygtai Dovilė, bet bijau pameluoti
Inga.St parašė:
Aš visus vaikus (3) skiepijau ir mažiuka skiepysiu "privalomais " tais skiepais, tik nuo covid ne. Ir pati su vyru nesiskiepijome juo.🌿
Jau daugiau nei metai laiko - visuose skiepuose yra covido skiepo spyglys, tik niekur tas neafišuojama. Turiu nemažai medikų su kuriais atvirai pasikalbam, jie ir informavo.
Erikkiukkas parašė:
Jau daugiau nei metai laiko - visuose skiepuose yra covido skiepo spyglys, tik niekur tas neafišuojama. Turiu nemažai medikų su kuriais atvirai pasikalbam, jie ir i…
Mano mama medikė, turiu visiškai priešingą informaciją nei Jūsų, aš kalbu apie skiepus vaikams kurie yra išrasti daugiau nei prieš 50 metų
Erikkiukkas parašė:
Jau daugiau nei metai laiko - visuose skiepuose yra covido skiepo spyglys, tik niekur tas neafišuojama. Turiu nemažai medikų su kuriais atvirai pasikalbam, jie ir i…
Na negaliu susilaikyti - su kiekvienos vakcinos sudėtimi galite susipažinti. O jei jūsų draugai "medikai" teigia, kad covid spyglių į visas vakcinas prideda, tai pasiūlykit jiems iš folijos kepures pasidaryti - padės nuo visų spyglių.
Ska3000 parašė:
O as po apziuros kaklelio keliavau namo 00:30saremiai prasidėjo 8 valandą buvo 8cm atsivėrė tai epidiurui per vėlu buvo.. nuleido vandenis ir šiandien 12:22 gimė me…
Sveiki, norėjau pasiteirauti, o kiek kaklelis buvo per apžiūrą jeigu pamenat? 🙂 mums jau šiandien 41 savaitė. Žiūrėjo kaklelį, bet veiksmas dar nevyksta. Jei gerai supratau tai sakė, kad 1 cm tik. Jei per savaitgalį niek, pirmadienį su daiktais į ligoninę keliauti sakė.
Doviii26 parašė:
Man siandien atliko, nu skausmas tikrai didelis buvo, pagulde i stacionara, gleiviu kamstis pasisalino, tikiuos prasides veikla..![]()
Na ar įvyko kas?
Man membranos atskyrimą darė tris dienas iš eilės... Po dviejų kartų išėjo kamštis, po trečio (kuris šiandien vyko) tikiuos, kad prasidės kažkas, laukiu
pati procedūra siaubinga, nebuvau girdėjus apie tai ir prieš darant net neinformavo, tai buvau šoke, nesupratau kas per išniekinimas vyksta
Tiffanii parašė:
Ar dar yra kas laukiasi? Ar tik keletas mūsų belikę? Man 39 sav prasidėjo. Pagal mm terminas gruodžio 29. 🤰🤍
Mūsų terminas tą pačią dieną.
Dar pūškuoju... Šiandien buvom pas gydytoją kaip tik, tai dar kol kas jokių artėjančių požymių. Vaikelis sau ramiai šiltai makaluojasi pilve 😇
Termino dienai gavom siuntimą jau į ligoninę važiuoti pasirodyti jei iki tol niekas neprasidės
Reiduke parašė:
Mūsų terminas tą pačią dieną.
Dar pūškuoju... Šiandien buvom pas gydytoją kaip tik, tai dar kol kas jokių artėja…
Oo geras 👌🥰 man pirmadienį vizitas, matysime kaip kas. 😊 bet jau sunkoka tikrai, kaip Fiona 🤣
Tiffanii parašė:
Ar dar yra kas laukiasi? Ar tik keletas mūsų belikę? Man 39 sav prasidėjo. Pagal mm terminas gruodžio 29. 🤰🤍
Aš taip pat dar laukiu, terminas 16d. bet kolkas nieko nevyksta 🙄 savaitę pragulėjau skyriuje dėl sumažėjusių judesiukų, tikrino ir kaklelį ne kartą, deja veikla neužsikūrė. Paleido namo iki pirmadienio... 🤷♀️ pirmadienį vėl su visais daiktais teks važiuot ir jau kažkaip krutins lauk tikriausiai 🙃
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai