Renata1 parašė:
Mes NAN naudojamMišinelis dėl pilvelio turi itakos, bet labai svarbu atrasti lašiukus kurie padeda vaikučiui. Mes nuo pilvelio daug išbandėme, bet mums idealiau…
Mes irgi šiuos lašiukus naudojome, kai buvo problemos su pilvuku
Renata1 parašė:
Mes NAN naudojamMišinelis dėl pilvelio turi itakos, bet labai svarbu atrasti lašiukus kurie padeda vaikučiui. Mes nuo pilvelio daug išbandėme, bet mums idealiau…
Mes irgi šiuos lašiukus naudojome, kai buvo problemos su pilvuku
mergyte21 parašė:
Ar įmanoma, kad pas mus prasidėjo 4 augimo šuolis ? Mums 2mėn ir 2sav, bet mažylio nuotaika tai grinai tokia kaip per jį. Nenulipa nuo papuliuko jei tik kažkur nuei…
Ar negali būt dantukai? Pas manąją jau patino dantenos, taip pat labai irzli. Aišku ir seilės drimba, kumščiai ir visa kita burnon keliauja non stop. Tai jei ir pas jus kažkas panašaus, galbūt dantukai bus🤷♀️
Deimis parašė:
Ar negali būt dantukai? Pas manąją jau patino dantenos, taip pat labai irzli. Aišku ir seilės drimba, kumščiai ir visa kita burnon keliauja non stop. Tai jei ir pas…
buvau apie tai pagalvojus tikrai, nu bet ar tikrai imanoma tokiam mazam, kad jau dantukai rodytusi🤔 Nes tokio jau amziaus normalu, kad seiletakis padidėjes, nes pradeda dirbti seiliu liaukos, bet kad kąsosi su kumštukais vieną burnos pusę tai tikrai, įdaviau savo sulenkta piršta tai vojej koks buvo ciopimas ir atrodo net pagerejo vaikui pasikasius su mano pirstu😀😀
mergyte21 parašė:
buvau apie tai pagalvojus tikrai, nu bet ar tikrai imanoma tokiam mazam, kad jau dantukai rodytusi🤔 Nes tokio jau amziaus normalu, kad seiletakis padidėjes, nes pra…
Mano draugė sakė, kad jos mergaitei jau 3 mėn išdyko pirmieji dantukai. Tai manau gali. Atminkite, kad dantukai irgi būna paaugs, vėl sustoja, vėl pauga ir taip kol išdygsta😃
mergyte21 parašė:
buvau apie tai pagalvojus tikrai, nu bet ar tikrai imanoma tokiam mazam, kad jau dantukai rodytusi🤔 Nes tokio jau amziaus normalu, kad seiletakis padidėjes, nes pra…
Gali gali, dažniausiai, kaip rašo literatūra, išauga 5-6mėn, bet išimčių būna. Pas vienus išdygsta 3mėn, pas kitus ir 11mėn dar nėra😁
Sveikos mamytės, klausimas toms kurios maitinate MP. Kaip Jums reikalai su saldumynais, kiek maždaug suvartojate per dieną ir ką dažniausiai valgote?
Nu blemba kažkoks košmaras pas mane aš išvis ne saldumynų mėgėja esu, bet šiuo metu nežinau kas darosi atrodo negaliu kiekvieną dieną be saldumynų, net silpna darosi 🙈
Sausainiai, guminukai, šokoladukai nu viskas eitų į trasą pilna burną bet labai stabdau save, atrodo kai suvalgau kažką saldaus net akyse šviesiau pasidaro 😱
Gal kuri iš mamyčių taip irgi kankinasi 😂
gretajp parašė:
Sveikos mamytės, klausimas toms kurios maitinate MP. Kaip Jums reikalai su saldumynais, kiek maždaug suvartojate per dieną ir ką dažniausiai valgote?
Tu ne viena🙈 nusipirkau dabar chromo tablečių pagerti, gal padės, nes taip sunku kovoti su tais demonais😅
gretajp parašė:
Aš visada buvau saldumynų megėja, bet maitinant saldumynu poreikis tik pastiprėjo... Realiai aš net nebenoriu normalaus maisto, o tik saldumynus galėčiau valgyt. Bet čia yra dėl to nes mažai suvartojama baltymu ir riebalų... Jie yra labai svarbus, jei pakankamai suvartotumėme riebaus maisto su baltymais tai saldumyno potraukio nebūtu tokio didelio.. Bet man tai neįmanoma apkeisti vietom jų ir rinktis daugiau riebesnio maisto😀
Pakolkas nepasirodė požymiai, kad vaikui tas netinka, bet susidūriau su kita problema, kad vaikutis šiandien nesurinko sysaliuku 6... Atrodo valgėm kaip įprastai, bet visa diena tušti pampersai.. Net nežinau ir ka daryti, turiu nusipirkusi extra mišinio, dar nesu davusi jo net nežinau ir ką bedaryti.. Vaikutis nerodo jokio alkanumo požymio, apart didesnio miego poreikio. Gal kuriai taip buvo maitinant mp?
gretajp parašė:
Maaan tas pats🙈 Bet skaičiaus, kad puse žindančių moterų pereina ant saldainių, nes tiesiog energijos trūkumas - besigaminantis pienas sudegina apie 500kcal, nėr ko norėt😅 Beeet kitos komentavo, kad gali būt vitaminų trūkumas. Mane pvz labai traukt pradėjo ant šokolado (įprastai nesu didelė mėgėja), tai geriu dabar magnį antra sav, nu pfu pfu, mažiau noris tikrai🫣 Kitos geria chromą žinau, jo taip pat gali trūkt.
mergyte21 parašė:
Aš visada buvau saldumynų megėja, bet maitinant saldumynu poreikis tik pastiprėjo... Realiai aš net nebenoriu normalaus maisto, o tik saldumynus galėčiau valgyt. Be…
Kūdikiui reikia surinkti 6 pasisiojimus, vienam pamperse kartais būna ir daugiau nei 6, todėl nesirūpinčiau, ypač jei vaikas guvus🤷♀️ Pas mažylius auga juk ir šlapimo pūslė, tai automatiškai daugiau "pataupyt" gali😄
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai