mergyte21 parašė:
Norėjau paklausti ar jūsų mažyliai ima čiulptuką? Mano išpradžių buvo pajėmes tada numetė , po poros valandų migdant norejau įduoti, nebemokėjo čiulpti, vemdavo nuo…
Turiu gal 10 skirtingų čiulptukų nusipirkus - neima nei vieno 🤣🤣🤣
mergyte21 parašė:
Norėjau paklausti ar jūsų mažyliai ima čiulptuką? Mano išpradžių buvo pajėmes tada numetė , po poros valandų migdant norejau įduoti, nebemokėjo čiulpti, vemdavo nuo…
Deimis parašė:
Manoji ir jau sėstis nori, jei rankas mankštinu, tai tiesiog įsitempia iš visų jėgų ir kelias🤦♀️ Pirmadienį eisiu pas gydytoją kaip tik, skiepai, tai užklausiu, nu…
Tai normali kūdikio raida, o sidinti anksčiau 5.5 mėnesio nerekomenduoja, nes tai gali pakenkti laikysenai. Sunku kai jie nori sėstis, bet reikia išlaukti kažkaip🙂
mergyte21 parašė:
Pabandykit ninni Co ciupltukus. Mums vienintelį kuri pripažino.
nekantruolė parašė:
Sveikos ar tų kas maitinate pm mažyliai atpylinėja? Mes valgome aptamil nutribiotik, bet žiauriai atpylinėti pradėjo🙈 Galvoju gal keisti mišinuką, bet neįsivaizduoj…
Labutis, naudojam NAN optipro plius, neatpylinėja. Pirmą mėnesį maitinau savo pienuku ir papildomai aptamil nutribiotik, tai atpylinėjom daug. Tik neaišku ar nuo mano pieno ar nuo mišinio, bet kadangi kietėjo viduriukai, tai buvo proga pakeisti mišinuką.
Deimis parašė:
Ar jūsų vaikai jau verkia su ašaromis? Dukrai 3mėn bus ketvirtadienį, bet vis dar jokių ašarų🤔
Verkia. Jau per pirmą apžiūrą pas gydytoją seselė patarė švelniai pamasažuoti akių kampučius, labai gerai nuplautomis rankomis. Kasdien po kelis kartus vis pamasažuodavau ir po kelių dienų atsirado ašaros. Ašarų tokiems mažiukams labai reikia, kad visas dulkeles išsiplautų
ViZu parašė:
Pabandykit ninni Co ciupltukus. Mums vienintelį kuri pripažino.
Mums šitą paėmė du kartus ir viskas
Miss_tika parašė:
O gal zinot kaip paskatint pienuka, kad atsirastu... apturejau stresiuko, ir atrodo kad kas kraneli užsuko. Ar jau nebeimanoma atkurt😔?
iš ko sprendžiate?
Miss_tika parašė:
O gal zinot kaip paskatint pienuka, kad atsirastu... apturejau stresiuko, ir atrodo kad kas kraneli užsuko. Ar jau nebeimanoma atkurt😔?
Duokit kuo daugiau žysti , kai pavalgo dar su pientraukiu traukit, glauskit vaiką oda prie odos dažniau, ir gerkit pakankamai skysčių... Bent aš taip daryčiau 🌺 linkiu sėkmės 🌺
Rutape parašė:
Maniškis irgi neima čiulptuko. Betgi gerai nereikės atpratinti. Be to man toks vaizdas, kad ji ir ramesnė be čiulptuko, nes turi kitų nusiraminimo budu
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
geras koks, prajuokino