Ievax parašė:
Sveikos, mes jau penktadienio velu vakara gimem, buvo 37+3🥳 Svoris 3326g, ugis 50cm. Gimdyma skatino, nes ryte nubego vandenys ir kaklelis nesivere. Mes jau namie…
Sveikinimai. Smagaus ir džiugaus laiko kartu 💐❤️
Ievax parašė:
Sveikos, mes jau penktadienio velu vakara gimem, buvo 37+3🥳 Svoris 3326g, ugis 50cm. Gimdyma skatino, nes ryte nubego vandenys ir kaklelis nesivere. Mes jau namie…
Sveikinimai. Smagaus ir džiugaus laiko kartu 💐❤️
kamile2006 parašė:
Tiesiog toks klausimas sove, kaip gydytojai reaguoja i apgrezimo atsisakyma? Ar jie labai spaudzia del to ar tiesiog sutinki nesutinki ir viskas🙂
Mano gydytoja reagavo ramiai... be jokio spaudimo. Tiesiog užklause noriu apgrezimo ar ne. Bet va kai lankiausi klinikose tai pasijutau noriu ar nenoriu bus apgrezimas
Miss_tika parašė:
Mano gydytoja reagavo ramiai... be jokio spaudimo. Tiesiog užklause noriu apgrezimo ar ne. Bet va kai lankiausi klinikose tai pasijutau noriu ar nenoriu bus apgrezi…
Tai va va, as ir galvoju, tai cia jau kaip sakoma, kaip ant kokio gydytojo pakliusi, nors realiai, pilna teise turim atsisakyti, teisingai suprantu?🙂
Ievax parašė:
sveikinimai🙂
Akvilina. parašė:
Tai va man rado baltymo,renkamas paros šlapimas ir rytoj bus aišku kas toliau. Man dabar 37+4 sav. Pirmas buvo CP,dabar skatintų pačiai gimdyt tabletės dėt negali,d…
man bande det baliona nesigavo, per mazai vietos. kancia, zele ir nepadejo man. dare cezari
martiska parašė:
man bande det baliona nesigavo, per mazai vietos. kancia, zele ir nepadejo man. dare cezari
Ta prasme per mazai vietos?
martiska parašė:
Oksitociną lašinant galimas skatinimas, nesuprantu,kaip sako,kad negalima. Pati pirmą cezarį turėjau ,per du nėštumus skatino oksitocinu ir sėkmingai pagimdžiau. Tiesiog skatinant padidėja rando plyšimo rizika,bet vistiek yra minimali ,neskatinant gal 0.5 proc, o skatinant oksitocinu kažkiek virš vieno procento.
Ievax parašė:
Sveikinimai dideliausi! Taip nerealu 🤍🤍
kamile2006 parašė:
Ta prasme per mazai vietos?
sakau, ka pasake. tada pasiule zele, zele nepadejo. kaip gydytojas pasake, kad logiska, viskas suspausta. iskart reikejo cezari ir nesikankint.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai