martiska parašė:
sveikinu🙂 mus ir ketvirtadieni iseme tik kad mes 2330gr 45cm
Sveikinu 😊😊😊.O kur jūs gulite gal kaune klinkose? Kaip jūsų savijauta kaip leliukas?😇😇😇
martiska parašė:
sveikinu🙂 mus ir ketvirtadieni iseme tik kad mes 2330gr 45cm
Sveikinu 😊😊😊.O kur jūs gulite gal kaune klinkose? Kaip jūsų savijauta kaip leliukas?😇😇😇
gretajp parašė:
Sveikos mamytės, kaip Jus jaučiatės ?
Man antra diena iš eiles vis rytais pradeda nugara laužyti lyg per mėnesis, bet pa…
Sveiki.Man 36+2.Tai žinokik ko tik nebuna.Buna dienu kai vemiu be sustojimo,viduriuoju,pilvo skausmai nežmoniški.Ligoninei buvau,niek nieko neranda,nera paaiškinimo🫣.Pradejo irgi ir nugara skaudeti,ir pilvo apaĉia kaip per menesines.Ir kokia nemiga tai išvis.Užmigti galiu apie puse 4 ryto,o puse 7 reikia keltis vaikus i mokykla išlideti.Vienu žodžiu linksmumai✌️
gretajp parašė:
Man antra diena iš eiles vis rytais pradeda nugara laužyti lyg per mėnesis, bet pa…
Labas, šiandien jaučiuosi daug maž energingai kolkas, bet va vakar buvo košmaras. Ryte gerai išsivėmiau ir visą dieną buvau be jėgų. Vakarop vos pavyko sušilti ir numalšinti šaltkrėtį, plius buvo užėję gana dažni pilvo apačios maudimai, jau maniau reiks šiandien į priėmimą kreiptis 🙈 Bet džiaugiuosi užmigau ir visai neblogai palyginti miegojau ir maudimai baigėsi 😊 Ir dar pliusas, kad pradėjo kristi svoris 🤭 Tikiuosi dėl to nieko blogo, nes aš ir šiaip iš stambių. 😊 Man šiandien prasidėjo 36 sav.
nekantruolė parašė:
Labas, šiandien jaučiuosi daug maž energingai kolkas, bet va vakar buvo košmaras. Ryte gerai išsivėmiau ir visą dieną buvau be jėgų. Vakarop vos pavyko sušilti ir n…
Ant nėštumo galo normalu kad krenta svoris, nes skrandis užspaustas automatiškai mažiau suvalgome, o mažyliams medžiagų reikia , todėl svoris ir pakranta 🙂
Rasele712 parašė:
Ant nėštumo galo normalu kad krenta svoris, nes skrandis užspaustas automatiškai mažiau suvalgome, o mažyliams medžiagų reikia , todėl svoris ir pakranta 🙂…
Man šis nėštumas ganėtinai kitoks nei pirmi du 😊 Gal kad dabar laukiuosi berniuko. Su pirmagyme labai tinau ir buvau daug priaugusi svorio, su antra dukryte svoris kilo palaipsniui, bet nekrito 😊 Tai dabar net džiaugiuosi, kad pakrito 😁
oduvancik parašė:
Sveiki.Man 36+2.Tai žinokik ko tik nebuna.Buna dienu kai vemiu be sustojimo,viduriuoju,pilvo skausmai nežmoniški.Ligoninei buvau,niek nieko neranda,nera paaiškinimo…
Va žinokit man lygiai taip pačiai, atrodo apie mane čia kalbate 😞 taip sunku paskutinėmis dienomis yra, išsigandau kad čia jau tuoj gimdyti reikės
gretajp parašė:
Sveikos🤗 man 36 sav. Savijauta gera, tik po maisto kyla rugstis, o taip kol kas viskas tvarkoje. Tik panikele prasidejo kai suzinojau, kad skatinis gimdyma del GD ir insulino naudojimo..
zvaigzdute5 parašė:
Sveikinu, su nauju džiaugsmuaukite sveiki ir stprūs. Kaip vaikutis jaučiasi? Kaip jūs pati?
aciu. po truputi. lelius jau daugiau suvalgo, tik pati pieno neturiu. o po cezario skauda, sunku keltis. bet idomu kiek skaiciau ir kiek sake tos kur turejo, kad labai kraujuoja, cia nieko panasaus.
Sveikos, man poryt sueina 40sav ir jei nepagimdysiu iki tada reiks vykti į ligoninę, kadangi buvo nustatytas GD, nors jį suvaldžiau ir leistis insulino nereikėjo. Terminas buvo ir paankstintas ir jau taip tikėjaus iki 17d pagimdyti kadangi vaikelis sako bus didelis.
Jėgų šiom dienom visai nėra, truputi paėjus norisi sėstis, valgyt taip pat nieko nenoriu, viskas kylą į viršų kad ir po keletą valandų. Nesulaukiu kada baigsis😊
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai