gintaricka parašė:
Labas, na su parkingu ten sudėtinga, ypač arčiau RMC... yra viena didelė kelių aukštų aikštelė šalia kardiologijos klinikos 🙂
Aciu uz pasidalinima 🌷
gintaricka parašė:
Labas, na su parkingu ten sudėtinga, ypač arčiau RMC... yra viena didelė kelių aukštų aikštelė šalia kardiologijos klinikos 🙂
Aciu uz pasidalinima 🌷
gintaricka parašė:
Sveikos, įdomu kurios buvot pastojusios po IVF atlikto RMC, kada po patvirtinto nėštumo ten reikia apsilankyti? Kiek vizitų būna? Ir ar reikia naujo šeimos gydytojo…
Buvo porą vizitų, 7 ir 9 savaitėmis. Siuntimo nereikia.
viktorija.sim parašė:
Aciu uz pasidalinima 🌷
Pabandykit į google maps įsivesti "Kauno klinikų stovėjimo aikštelė". Jeigu visai niekur nerandate vietos, galima parkuotis šalia LIDL pardotuvės kuri yra ant Savanorių prospekto kampo, tik tada iki RMC teks paeiti apie 10-15 min, parkingas kelias valandas ten nemokamas 🙂
gintaricka parašė:
Pabandykit į google maps įsivesti "Kauno klinikų stovėjimo aikštelė". Jeigu visai niekur nerandate vietos, galima parkuotis šalia LIDL pardotuvės kuri yra ant Savan…
Aha, bandysiu pasiziureti. Siandien vyras atveze, tai paleido prie kliniku, o kitus kartus teks vienai vaziuot, tai teks zvejot vieta ir isvaziuot gerokai anksciau 😭🫣🫠🤭
viktorija.sim parašė:
Galbut kas nors is cia esanciu esat paanalizave vaistu kainas? Tarkim leidziamo progesterono. Kurioj vaistinej gaunasi geriausia kaina? O galbut perkat pvz Lenkijoj…
Pirkdavau lašo g. esančioj Eurovaistinej, ten visada pritaikydavo 20 % nuolaidą visiems vaistams, švirkštams ir pan.
gintaricka parašė:
O jie turi visų vaistų? Nes RMC akušerės rekomendavo viską pirkti iš gintarinės šalia klinikų, nes ten visada yra jų vaistų.
Visus turėjo, nebuvo dėl to problemų.
Ir šiaip labai fainos moterytės ten dirbo, labai palaikančios. Jau mane ten pažindavo, tai net ir mažyli prašė kada atsinešt, pasirodyt.
Sign parašė:
Visus turėjo, nebuvo dėl to problemų.Ir šiaip labai fainos moterytės ten dirbo, labai palaikančios. Jau mane ten pažindavo, tai net ir mažyli prašė kada atsineš…
Oi kaip fainai! Na bandysiu aš kitą savaitę ten eiti, matysim, ar padarys nuolaidas 😀
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai