Rožyte24 parašė:
Čia kai jau apsisprendi dėl IUI ar IVF ?
IVF 🙂
Rožyte24 parašė:
Čia kai jau apsisprendi dėl IUI ar IVF ?
IVF 🙂
ievaver parašė:
Sveikos, gal žinot ar šeštadienį kažkas būna RMC? Pasirodo receptas galiojo vieną dieną, o vaistų vaistinėje neturėjo. Nebežinau ką daryt
ar pavyko įsigyti vaistų? aš visada perku vaistinėse aplink klinikas, nes minėjo kad ne visos gali turėti. Yra buvęs atvėjis kai kelios aplinkinės neturėjo, nes buvo sutrikęs tiekimas tai grįžau į RMC klaust ką daryt jei negausiu, tai merginos paskambino į kažkurią vaistinę ir paprašė man rezervuoti 🙂
Norraaa parašė:
Sveikos, gal žinot kada grįš į darbus Bartašienė? Bei kada po naturalaus gimdymo vėl bandėt FET? Pradėjau nujunkyt, ir galvoju kada konsultacijai užsirašyt dėl …
Sveika. Po cezario suejo lygiai metai ir pradejome ☺️🙏
AgnėVas parašė:
Sveika. Po cezario suejo lygiai metai ir pradejome ☺️🙏
O žindėt? Idomu geriau palaukt po nujunkymo kažkiek mėnesių ar galima irškart po kokiu poros mėnesiu
Norraaa parašė:
O žindėt? Idomu geriau palaukt po nujunkymo kažkiek mėnesių ar galima irškart po kokiu poros mėnesiu
As buvau pilnai pabaigus maitinti tik kelios savaites, kai nuejau pirmai konsultacijai, tai buvo lapkritis. Menstruacijos jau buvo puse metu sugrize. Tai viskas tiko ir sausio menesi dareme fet. Tai mano atveju nereikejo laukti ☺️
AgnėVas parašė:
As buvau pilnai pabaigus maitinti tik kelios savaites, kai nuejau pirmai konsultacijai, tai buvo lapkritis. Menstruacijos jau buvo puse metu sugrize. Tai viskas tik…
Supratau, vat kad man kažkaip negrįžusios menstruacijos buvo pora mėn patepliojimai ir tiek
viktorija.sim parašė:
Sveikos merginos![]()
Esu ne kauniete, tad siandien buvau nemaloniai nustebus, kai pamaciau, kad kliniku…
Labas, na su parkingu ten sudėtinga, ypač arčiau RMC... yra viena didelė kelių aukštų aikštelė šalia kardiologijos klinikos 🙂
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai