InnaB parašė:
Noriu ir pagalbos, ir pasiskųsti. Žodžiu, taip nutiko, kad mano vyras ne lietuvis ir šiuo metu kaip tik svečiuojamės pas jo šeimą. Nėra jie kažkokia bjaurūs, bet nu…
Aš įsivaizduoju, kad erzina, bet tikiuosi ilgai neužsibūsite ir atlaikysite šį laiką. Manau anyta daug dėmesio rodo, nes retai mato anūkę. Jie gal ne patarimais, bet taip rūpestį parodo, nori kaip tik jums įtikti, na bet nesigauna... bandykite dažniau su vyru ir dukrele išeiti pasivaikščioti, kad turėtumėte daugiau erdvės. Nes bet koks pasakytas griežtesnis žodis gali įskaudinti.
mergyte21 parašė:
Noriu išsipasakoti....
Pagaliau šiandien po 4mėnesiu kankinimosi ir nežinojimo kodėl mano vaikas visada b…
O ir džiugios ir liūdnos pas jus naujienos. Gerai žinote priežastį, blogai, kad dabar dar daugiau reikės palaikyti švarą. Kantrybės, stiprybės jums ir laikysiu sukryžiavusi pirštus 🤞 kad išaugtunėte šią bėdelę.
gretajp parašė:
Bandžiau tik puodelius ir buteliukus, o sakykite kokios gertuvės geriausios tokio amžiaus vaikuciui?
Mano vyresnėlei puikiausia apsėjo vandenėliui gerti be jokių įmantrių puodelių tiesiog iš mūsų pačių stiklinių ar puodelių. Mažajai nupirkau dr. Brown 360 tai ir bandė gerti, netiko ta gertuvė su silikoniniu užlenkiamu šiaudeliu, nes nemoka patraukti, kad pradėtų bėgti. O dabar kai atostogavom po mažą gurkšnelį ir iš stiklinės bandžiau, tai ir truputėlį pro šalį, bet kažkiek ir atsigėrė.

Nei iš vienos negeria
Tinka tik paprastas puodelis , labai gražiai geria . Bet nepatogu , nes laikyt reikia , kitaip ant galvos užsipils