deReina parašė:
Sveikinimai! 🥰 Mano mm turetu 28 d. neateiti, tikiuosi 🥰 Jei vakar vakaro testas nemelavo 🥰
Mano mm irgi turėtu nebeateiti, bet 28 d🙈
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįdeReina parašė:
Sveikinimai! 🥰 Mano mm turetu 28 d. neateiti, tikiuosi 🥰 Jei vakar vakaro testas nemelavo 🥰
9months parašė:
Sveikinimai! O kiek trunka jusu ciklas, gal praleidau, ir kelinta DPO? Nes mano ovu ankstyva tai ir as pradedu testuotis savaite iki ir kai matau neigiamus save guo…
Dar baisu dziaugtis🙈 Mano ciklas 30 d., kaip laikrodukas, o dabar pas mane jei gerai skaiciuoju - 12 DPO🌞
Ingius68 parašė:
Labas rytas merginos sendienos testukas nelabai riskieja turbūt nieko gero nebus, apatinis vakar dienos
Atrodo visai graži juostelė 🙂 aiškiai matosi. O Jūs lyginkit kas antros dienos testus. Tada manau matosi labiau paryškėjimas.
Ania5 parašė:
Bet vėlgi, po gydymo iš pirmo ciklo. Tikrai nuostabu![]()
Tikrai taip, tuo paciu sunku patiketi, baugu dziaugtis. Kolkas bus maza mano paslaptele 🥰 Is visos sirdies linkiu Jums taip pat trumpo likusio laukimo 🥰
Boružiukė26 parašė:
Tikiuosi duos Dievas mums susitikti birzelinukuose 🥰 Aukit ir stiprekit ❤️
deReina parašė:
Tikrai taip, tuo paciu sunku patiketi, baugu dziaugtis. Kolkas bus maza mano paslaptele 🥰 Is visos sirdies linkiu Jums taip pat trumpo likusio laukimo 🥰
👼🏻 Duok Dieve🥰
Festinalente parašė:
Sveikos, ateinu pasitarti.menesinės turėjo būti penkatdieni/ šeštadieni, dažniausiai ciklas labai tikslus 28-31 d. pirmadieni nesulaukus mėnesinių teste pamači…
Sveikinimai!
Little_Miu parašė:
Atrodo visai graži juostelė 🙂 aiškiai matosi. O Jūs lyginkit kas antros dienos testus. Tada manau matosi labiau paryškėjimas.
Jei lyginant pirmadienio ir sendien tai labai stiprus riskiejimas .
Ingius68 parašė:
Jei lyginant pirmadienio ir sendien tai labai stiprus riskiejimas .
Tai ir viskas, dabar ramiai laukiat ir testuokitės kas antrą dieną
Saule_balta parašė:
Mergaitės, man mm turėjo būti šeštadienį (28 d ciklas reguliarus). Testai buvo neigiami, pirmadienį hcg <1, bet mm vis dar nėra, krūtinė jautri, skausminga. Ar v…
Pakartočiau testą, jei nieko, tai deja..
na merginos ir as griztu prie aktyviu planavimu.
Po persileidimo, praejo normalus vienas ciklas menesiniu, ir jau bandziau gaudyti ovuliacija , bet nepagavau ryskesnio momento, kazkaip nesitestavau daug (tik rytais pora dienu). Buvo santykiu, bet nesitikiu nieko is sio ciklo
Issityriau viska is naujo (hormonai, infekcijos ir pan,) vyras spermograma, urologas.
Tad iki nauju metu bandysime patys, o po nauju , gal kreipsimes i Griciu, kad negaisti laiko
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai