Vaida MA parašė:
Labas rytas. Na ka gi. Vakar gavau hcg atsakyma. Balandzio 7 diena buvo 13 321, valar dienos 93 981. Tai dar neprarandu vilties kad viskas gali buti gerai😪
Lyg tais lėčiau kažkuriuo metu pradeda didėti,tai manau viskas gerai.
Vaida MA parašė:
Labas rytas. Na ka gi. Vakar gavau hcg atsakyma. Balandzio 7 diena buvo 13 321, valar dienos 93 981. Tai dar neprarandu vilties kad viskas gali buti gerai😪
Lyg tais lėčiau kažkuriuo metu pradeda didėti,tai manau viskas gerai.
Vaida MA parašė:
Kiek jums dabar laiko turėtų būt?
gintaryte.neverdauskaite parašė:
Sveikos ☺️ šiandien jau 7savaites , bet esu laiminga kad nėra jokio pykinimo ar blogumo☺️ tai pirmas man nėštumas , kartais net pagalvoju gal kažkas negerai kad nėr…
Sveika, mano terminas lapkricio 26, bet del viso ko, neatmetu galimybes, kad gali buti ir gruodinukas. Todel pasiskaitau ir sioje grupeje.
Del simptomu: zinok as tik pacioj pradzioj turejau simptomu, o dabar visiskai nieko. Valgau ka noriu, geriu ka noriu, nei man bloga nei ka. Krutines neskauda visai. Vienintelis nervingas dalykas tai varinejimas i wc. 😬
Sveikos, na ką, šiandien aš po ginekologės apžiūros. Pagal mėnesines turėtų būti 6 savaitės ir 4 dienos, bet matė tik mažą gemalinį maišelį, tai sakė dar sunku pasakyti kiek laiko, gal kokios 4 savaitės sakė. Sekantis vizitas už 2 savaičių, tai tikiuosi jau tiksliau galės pasakyti
savijauta visai nebloga, krūtinę skauda, daugiau kaip ir viskas gerai
Vaida MA parašė:
HCG prie tokių skaičių daryti netikslinga. Nuo 10 000 HCG augimas lėtėja ir nedvigubėja. Nuo 7000 jau drąsiai echo darytis o ne hcg..
gintaryte.neverdauskaite parašė:
Sveikos ☺️ šiandien jau 7savaites , bet esu laiminga kad nėra jokio pykinimo ar blogumo☺️ tai pirmas man nėštumas , kartais net pagalvoju gal kažkas negerai kad nėr…
Man su pirmu nėštumu jokiu simtomų praktiškai nebuvo, tik iki 12 sav. labai galvą skaudėdavo. Dabar kol kas irgi jokių simtomų ir tikiuosi, kad galvos neskaudės kaip praeitą kartą.
amandy parašė:
Kiek jums dabar laiko turėtų būt?
7 savaite
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai