Liute91 parašė:
Blemba blemba, man irgi sugrįžo migrena.. taip buvo gera be jos viso nėštumo metu 🥹
Kaip keista.. nes man net gudytoja sakė šiuo tinklalapiu vadovautis. Dėl migrenos tai čia tik gydytoja pagelbėt gali ir matyt poilsis🌼
Liute91 parašė:
Blemba blemba, man irgi sugrįžo migrena.. taip buvo gera be jos viso nėštumo metu 🥹
Kaip keista.. nes man net gudytoja sakė šiuo tinklalapiu vadovautis. Dėl migrenos tai čia tik gydytoja pagelbėt gali ir matyt poilsis🌼
Oksana D. parašė:
Poilsis..... 😅😭😭😢😭
Na, su tokiu gyvenimo ritmu ir reikėjo laukti migrenos sugrįžimo, ji ypač jautri nedamiegojimui ir nedavalgymui. Ir stresui. Ir nervams. Žodžiu, viskam, iš ko susideda motinystė 😅😅😅
Kisulita parašė:
Dar klausimas iš CP rubrikos. Kiek laiko jums sakė leistis namie Zibor'ą į pilvą? Ligoninėje viena gydytoja atėjusi vizituoti sakė reikės 5 dienas, kita 4, receptas…
Ne visom liepia leistis pagal indikacijas matyt, man buvo 5 dienas.
Man kadangi labai sukniso su darbu pries dekreta, tai irgi grizt nenoriu. O grizt jau reik po menesio. Nors realiai neturiu nei darbo nei darbo vietos. Viska ateme pries iseinant, net ir istatymais yra apibrezta kad privalau zinot kur grisiu ir privalau turet savo darbo vieta. Bet deja. Jie galvos kur mane kist tik jau kai grisiu. Tai galvoju ar keista visai darba, arba ieskot galimybiu bent i kita skyriu kazkaip iseit...
Kas susiduret, per kiek laiko praeina alerginis berimas nuo maisto? Kažką daret ar leidot savaime praeiti? Valgiau krevečių, tai man rankos sureagavo, o maziukei veiduka pabere.. 🙈 bet taip keista - anksčiau nesu turejus jokiu alergijų! O ir prieš tai jau buvau valgius, bet lukstentas, ir nieko... O šį kartą tas nelukstentas.... Ir va kaip gavosi 🙈 tai gerai kad kaip žinodama daug neprivalgisu aš jų - kelias tik, dar pagalvojau - maža kas 🙄
smile_iuke parašė:
Man kadangi labai sukniso su darbu pries dekreta, tai irgi grizt nenoriu. O grizt jau reik po menesio. Nors realiai neturiu nei darbo nei darbo vietos. Viska ateme …
Oho, kaip čia jie taip nesąžiningai pasielgė.. įsivaizduoju,kad jausmas nekoks,kai situacija taip susiklostė. Tikiuos viskas galiausiai baigsis gerai🌼
Liute91 parašė:
Poilsis..... 😅😭😭😢😭
Na, su tokiu gyvenimo ritmu ir reikėjo laukti migrenos sugrįžimo, ji ypač jautri n…
Na taip, sudėtinga tikrai. Man buvo keliskart irgi skausmai nenormalūs užėję ir nepadėjo paracetamolis. Beeet,turėjau likusiu tų žvakučių,kur po gimdymo reikėjo nuo skausmo vartot. Tai žvakutė padėjo😁 po to dantį pradėjo skaudėt belekaip ir non stop. Apsilankiau pas stomatologą - nerado nieko blogo su tuo dantim, nei su šalia esančiais. Nu emba,galvoju,kažkokia nesąmonė. Tai galva,tai dantys. Bet patarė dantų higien pasidaryt,nors buvo dar nėštumo metu daryta. Nu ir kol kas, tfutfu tfu, bet po higienos nei galva nei dantis nebeskauda. Tikiuos taip ir liks😁
Pas mane su darbu kaip ir viskas gerai, visiems buvo šokas kai pasakiau kad laukiuos ir pora metų manęs nebus, valdžia tikis kad grįžiu po metų, bet sakiau man neapsimoka auklės samdyti, tad teks suktis be manęs. Bet už tai vietoj manęs vienos, du žmones pasamdė, tai kai grįžiu kažkam nepasiseks. O ir tiem dviem mėnesiams kai grįžiu nežinau ką jie darys su tais žmonėmis...
Oksana D. parašė:
Man irgi atrodo,kad vaikas jei jau valgyt nori,tai tikrai atsikels. O svoris auga labai gerai,tai kaip ir gerai turėtų viskas būt. Bet po penkių su puse valandos ją…
Užklausiau gydytojos, tai sakė žadinti iki trijų mėnesių.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai