jadoren parašė:
Man vaikštant neskauda, bet kylant iš lovos, stojantis, toks jausmas,kad tarpkojis po gero mankštelės 🤭
man irgi skauda bet tik viena puse, bandau koja pakelti i šoną tai taip sudiegia kad net norisi gulet tik ir nejudeti😁😁
jadoren parašė:
Man vaikštant neskauda, bet kylant iš lovos, stojantis, toks jausmas,kad tarpkojis po gero mankštelės 🤭
man irgi skauda bet tik viena puse, bandau koja pakelti i šoną tai taip sudiegia kad net norisi gulet tik ir nejudeti😁😁
Ocean Ni parašė:
Patarkit, o reikia švelnių merino vilnos kojnyčių dar, jei turi tas kandančios vilnos ir kelis tapukus? 🤔
Turime ir tokias - gavome dovanų ❤️.
Gabii22 parašė:
Man irgi panesiai su tais skausmais :/ bet buvau apziurai,echoskopa dariausi,tai daktare sake kad tempiasi viskas ten. Bet tikrai nemalonus lb jausmas, o ypac jei daugiau pavaikstau. 🫣
KotrynaRenata parašė:
Labas, norejau pasiteirautu ar jums neskauda/neduria tarpkojo?
Man nuolatinis skausmas 😔 skauda vaikstant.... tikraja to zodzio prasme skauda vai…
Man skauda desine kirksni. Bet kolkas ne taip blogai dar. Bet man daznai klubo kaulus paskaudena nakti. Nezinau ar jie cia jau minksteja ar tiesiog lelius spaudzia kai guliu vienoj pozoj.🤔
Gretux5115 parašė:
Man skauda desine kirksni. Bet kolkas ne taip blogai dar. Bet man daznai klubo kaulus paskaudena nakti. Nezinau ar jie cia jau minksteja ar tiesiog lelius spaudzia …
Man irgi skauda klubo kaulus,kai ilgiau paguliu ant vieno šono,tai tenka vartytis nuolat ant skirtingų šonų🫠
Roberta0225 parašė:
Man irgi skauda klubo kaulus,kai ilgiau paguliu ant vieno šono,tai tenka vartytis nuolat ant skirtingų šonų🫠
Tai man diena ju neskauda. Nakti tik. O kartais buna lb kietai miegu ir nesivartau kuri laika tai kai nubundu buna nekazka 🤦♀️
Gretux5115 parašė:
Tai man diena ju neskauda. Nakti tik. O kartais buna lb kietai miegu ir nesivartau kuri laika tai kai nubundu buna nekazka 🤦♀️
Pabandykit pasiminkštinti čiužinį. Antrą savaitę miegu kitoj lovoj ir nebeskauda
Ar kuri nors jau rašėte darbdaviui prašymą dėl VPA? Gal kokį naujausią šabloną turite? Ir ar reik rašyti viską tiksliom datom, tarkim jei numatoma gimdymo data lapkričio 2, tai ir skaičiuoti tarkim 2 metus VPA nuo lapkričio 2? nes kas jei daug anksčiau pagimdai ar vėliau?
Alisa87 parašė:
Ar kuri nors jau rašėte darbdaviui prašymą dėl VPA? Gal kokį naujausią šabloną turite? Ir ar reik rašyti viską tiksliom datom, tarkim jei numatoma gimdymo data lapk…
VPA tvarkomi jau po gimdymo, kiek pamenu 🤔
Alisa87 parašė:
Ar kuri nors jau rašėte darbdaviui prašymą dėl VPA? Gal kokį naujausią šabloną turite? Ir ar reik rašyti viską tiksliom datom, tarkim jei numatoma gimdymo data lapk…
Po gimdymo, 2 sav pries nga pabaiga reikia rasyti, tai dar neskubekit
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai