Karoole parašė:
Būtų fainai jei nuo mūsų priklausytų kada prasidės ir kada baigsis 😂
Netgi labai faina 🤣🤣
Karoole parašė:
Būtų fainai jei nuo mūsų priklausytų kada prasidės ir kada baigsis 😂
Netgi labai faina 🤣🤣
Gretux5115 parašė:
Niu va katik po membranu atskyrimo. Nieko nejauciau.jokio skausmo. 2cm jau atsidare mazius jau isistates galvyte tai tikiuos pades sitas atskyrimas. Jei ne kita 5ie…
Man atskyre ryte, tuo metu turejau apie 2.5-3 cm atsidaryma ir issilyginusi kakleli. Po valandos - dvieju atsirado reguliarus saremiai, pakentejau juos apie 4val ir pasiprasiau gimdyklon. Vakare, be penkiolikos 8, ta pacia diena pagimdziau. Sekmes, linkiu veiklos pradzios ;)
bambiči parašė:
Man atskyre ryte, tuo metu turejau apie 2.5-3 cm atsidaryma ir issilyginusi kakleli. Po valandos - dvieju atsirado reguliarus saremiai, pakentejau juos apie 4val i…
O man nieko. Na biskuti pamaude nugara bet nieko rimto...biskuti buvo kraujingu isskyru bet ir tos dingo...zodziu jauciuosi kazkaip beviltiskai...bet vis dar tikiuos kad uzsikurs veikla 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
migle-migle123 parašė:
Na man po pirmadienio membranu atskyrimo tik vakar pradėjo šalintis kamštis, šiandien paguldė į ligonine ir ryt pradės skatinimą. Leistu dar savaite pernešioti bet …
Tikiu kad neramu. Man ir biskuti baisoka. Atrodo ne pirmas beibis bet po 10m pertraukos tai jauciuos kaip pirmakarte 🤭🤣
Aš šiandien taip pat po apžiūros, mažylis jaučiasi gerai mamytės pilvelį. Pasidarėm echo tonus paklausem užikdavo kelis saremius( dabar bent žinau, kad tai saremiu skausmas 😀 ) tai leido rinktis 7 ar 10 dienų nešiosiu, bet labai tikiuosi kad pats nuspręs pasirodyti nes kažkaip gazdina tas skatinimas. Užsirašėm kas antrą dieną į stacionarą. Iš dalies ir ramina nes tada nebūtų baisu del netikėtumo kada tai nutiks, ar nepapulsim į kokį kamšti piko metu😝 šiandien iki apžiūros važiavau 1,5val tai nusigandau, kad o jei būtų gimdymas🤔🫢
sveikos busimos ir esamos mamytės, man jau praejo terminas o skatinimas uzrašytas 29dienai. Bijau nes visgi pirma karta bet labiau laukiu, aisku ant viso malonumo sugebejau peršalti namuose sedint, tai vis su sloga kovoju, bandau skalauti si juros vandeniu, gerti daug arbatu bet turiu klausimeli gal kas gimdete su sloga ar persalimo simptomais?kaip ten buna pagimdai ir atskirti turi naujagimi nuo jusu kad neuzkresti ar viskas vyksta galbut su medicininem kaukėm, bijau kad lieps kauke deveti visa laika ligonineje ir del mažylės pergyvenu kad neleis jos laikyti, bandyt žindyti. (ginekologė tikrino antradieni kakleli visiskai uzdaras, veikla jokia nevyksta tai rytoj paskutinė diena pasidziaugti su vyru laika kartu ir susiziureti paskutinius daiktus ka susideti i ligonine. Ir dar galbut kam nors skatino?kaip su skausmais buvo jums?ar nuleido vandenis, ar leido skatinamuosius per kateteri, internete tiksliai neradau informacijos na ir siaip bijau prisiskaityti kazko neigiamo.
Galbūt kuri nors žinote, dėl antros ligoninės (Kaune) ar galima vykti ten nuo ryto, apžiūrai kada man patogu?
rytoj gimdymo terminas, nėštumą prižiūrinti gydytoja parašė siuntimą prieš pora sav., kad sulaukus termino, vykti į tą įstaigą kurioje gimdysiu, apžiūrai.
Tik dabar susimasčiau, kad nepasiskambinau, ar ten galiu vykti betkada tarkim nuo ryto, ar reikia skambintis ir derintis tikslų vizitą?🫠🙈
Širduk@s parašė:
Galbūt kuri nors žinote, dėl antros ligoninės (Kaune) ar galima vykti ten nuo ryto, apžiūrai kada man patogu?
Na, bent jau Krikščioniškuose, tai reikia suderinti vizito laiką iš anksto. Gal visur taip.
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai