Tiuutea parašė:
Šiandien mačiau savo leliuką🤩 aišku kai užtrunki kabinete 6min tai daug info nesitikėk ir lape 🙈 manau jei būtų moteris tai būtų visai kitaip, o db vyras echoskopuo…
Na va ka man prirasę
Tiuutea parašė:
Šiandien mačiau savo leliuką🤩 aišku kai užtrunki kabinete 6min tai daug info nesitikėk ir lape 🙈 manau jei būtų moteris tai būtų visai kitaip, o db vyras echoskopuo…
Na va ka man prirasę
Tiuutea parašė:
Tai va ir sakau kad nėra 🤔 įdomu kodėl🙄 nejaugi toks nereiksmingas matavimas 🤔 penktadienį pas savo gydytoją eisiu, reiks paklausti.
Mano rezultatų gali ir nebūti, nes kiek buvau absoliučiai nieko nematavo nežiūrėjo . Idomu kaip dabar bus. Pati turėsiu klausinėtis o vyras galės greit užrašinėt nes tokios kaip nėštumo knygos neturiu uk . Kiek pamenu su abiem berniukais svorį pati užmatydavau ekrane ir užsirašydavau . Privačiai kai ėjau tai viska matuodavo .
Panelytė@ parašė:
Na o man penktadieni pas ginekologe laukiu beproto zinokit🤷♀️ bus 21+5.. irgi ziuriu jei spaudimas soktu auksciau 140/80 atvykti i gydymi istaiga.. kai namie jis m…
O jus dabar biliuteni buvote ar tiesiog tiek išeiginių?
BožkeK parašė:
O jus dabar biliuteni buvote ar tiesiog tiek išeiginių?
Man nedarbingumas jau trecia sav eina ,bet jau teks uzdaryti,Laima buvo sakiusi reikes ateik as tau pratesiu.. man reikia iseiti i darbus.. bus sunku eisiu vel i nedarbinguma😭
Panelytė@ parašė:
Mano ziuriu tyrimo aplinkybes apsunkintos del vaisiaus padeties🤷♀️ nezinau man neramu ir mane nervina kaskarta. Pastoviai ne viskaa istirta;D ir tada prisigalvoju…
Del apsunkintas padėties? O kas ne taip su padėtimi? Gal dėl spaudimo taip parase ?nes ji mėgsta prirašyti net baisu skaityti . Man isvis parasiusi patologija,del placentos pirmeiges ,irgi parasyta nestumas apsunkintas del svorio kazkas tokio ,nors as tikrai nesu labai stora ar ten svorio daug priaugusi per nestuma ,bet apie tai nieko nesake man ,gal del to kad KMI virsija .
BožkeK parašė:
Del apsunkintas padėties? O kas ne taip su padėtimi? Gal dėl spaudimo taip parase ?nes ji mėgsta prirašyti net baisu skaityti . Man isvis parasiusi patologija,del …
Na speju paraso tam kad butu priezastis kodel vel po keliu sav🤷♀️ siaip as gan stambi sunkiai matosi jai gal🤷♀️