Neringa Sv parašė:
Kad jūsų pačios nėra uždaroje grupėje, ir jau senokai buvo nutarta ten nebepriimti naujų narių. 🙂
norit pasakyt, kad yra dar trecia grupe?
esu dvejose, kur 873 nariai ir kur naujesne.
Neringa Sv parašė:
Kad jūsų pačios nėra uždaroje grupėje, ir jau senokai buvo nutarta ten nebepriimti naujų narių. 🙂
norit pasakyt, kad yra dar trecia grupe?
hellomom1 parašė:
norit pasakyt, kad yra dar trecia grupe?![]()
Tai 873 nariai yra facebook grupėje, o čia kalbėta apie privačią tėvų darželio grupę.
hellomom1 parašė:
norit pasakyt, kad yra dar trecia grupe?![]()
Tai matyt, nes dar mačiau yra Vilniaus rugpjūtinukų grupė, tai gal dar kokių kitų yra, nes bent jau kai aš jungiausi nuo pradžių buvo tik ši ir uždara kurioje esu.
ooooi, sorry! as sitoj platformoj visiskai nauja, net nepagalvojau, kad ne apie fb grupe klausia, o atsakineju nonsensus.
circe parašė:
Tai 873 nariai yra facebook grupėje, o čia kalbėta apie privačią tėvų darželio grupę.
doneciu parašė:
O gal teko jau kam Mažylyje gimdyti? kaip situacija su viengulėmis palatomis?
Yra ir seimynines palatos kur kartu su vyru buti galite, ir kiek zinau jos visos turbut vienvietes
Šįryt pamačiau, kad krizinio nėštumo centras nuo rugpjūčio antros pusės pradeda nuotolinę mamų palaikymo grupę: https://www.facebook.com/share/p/16cwKAfVcz/? Gal kuriai nors surezonuos ir nuspręsite prisijungti, todėl dalinuosi. 🤍
Labas, senei rasiau. O kam reikia 10skirtingu grupiu as nesuprantu ir cia ir Facebook'e? 🤣 . Ar jau yra naujai iskeptu mamyciu? As jeigu nepagimdysiu anksciau tai kita antradieni paskirtas vizitas I klinikas ir ten jau pasiliksiu, jaudinuosi, nes tikriausiai skatins gimdyma del spaudimo padidejusio.
Samaa parašė:
Labas, senei rasiau. O kam reikia 10skirtingu grupiu as nesuprantu ir cia ir Facebook'e? 🤣 . Ar jau yra naujai iskeptu mamyciu? As jeigu nepagimdysiu anksciau tai …
asmeniskai as - tik neseniai apie sita bendruomene
suzinojau
kazkaip iprastai nuo seno zinojau,
kad fb kuriasi grupes nestukiu. ir siaip, ten daug patogiau, plius chatai messengeryje.
Samaa parašė:
Labas, senei rasiau. O kam reikia 10skirtingu grupiu as nesuprantu ir cia ir Facebook'e? 🤣 . Ar jau yra naujai iskeptu mamyciu? As jeigu nepagimdysiu anksciau tai …
Šiaip gan dažnai jau pradėjo lukštentis rugpjūtinukai 😊 O 10 skirtingų grupių - gan hiperboliška. Realiai tai ne visi žmonės naudojasi facebook ir juo labiau ne visi - šita platforma. Facebook mano žiniomis yra dvi veikiančios rugpjūtinukų grupės, viena su labai daug narių , kita - privatesnė, su daug mažiau. Tėvų darželyje lygiai taip pat, dvi grupės - viena atvira, kita uždara - privati ir daug glaudesnė. Atskirų miestų grupės manau net nesiskaito, čia labiau patogumo reikalas norint susibendrauti gyvai. Vadinasi pagrinde yra tik dvi grupės per platformą su skirtingais privatumo/bendruomenės glaudumo lygiais 😊
Samaa parašė:
sėkmės ir laukiam žinių kaip praeis gimdymas 🙂
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai