2016.11.24 14:40 (prieš 9 m.)
ievi parašė:
Pritariu Gabrielei, nieko čia nebus. Motina neaugino vaikų, tai db "augina" jau suaugusį sūnų. Bando viską nupirkti pinigais. Ir dar koks humoras makabriškas - "paž…
pritariu. seip geriausias budas butu iseiti ir imtis iniciatyvos, tiesiog nz visos situacijos , finansu ir sunku kazka gero patarti. mano vyras yra is 4 vaiku seimos, bet kadangi jis buvo sunkus vaikas-taip ji vadina anyta, tai jam vis prikaisioja, na esme jis is tu zmoniu kur del seimos viska padarys pas, nuo 14 metu dirbo kad uzsidirbtu. na ir laikas buvo kaip mums nebuvo kur detis, teko buta nuomojama apleisti greitai, nebuvo kada susirasti kito. na kadangi pas anyta vietos daug ir jos faktiskai namie nebudavo, tai pasiryzom pas ja apsigyventi, be to as tada laukiaus pirmagymes...kai as jau buvau dekrete, ji man vis grusdavo is pacio ryto maista, (o man ziauriai rugstys kildavo), tai gryzes vyras atklausydavo kokia as, kaip dar isciuose vaika badu marinu, visas kaimas tokias kalbas girdejo , man anyta viena snekedavo, o vyra nuteikinedavo. viena karta nusibodo su vyru barniai, susidejau daiktus ir peskom isejau(aisku pries tai anytai ir dukrai viska i akis isreziau). padare vyras isvadas, kad taip negalim toliau gyventi, tai po men issikraustem, anyta buvo nutupdyta pacio vyro. deja musu gyvenimas nepasidare geresnis, nes ji sugebedavo juo manipuliuoti per atstuma, tai reikia kazka nupirkti, tai reikia nuvesti ir t.t. bet po 8 metu kovos su anyta, as jam atveriau akis-kas per viena jo mama ir kad galiausiai laikas pamirsti mamos papa...be to is keturiu vaiku su ja bendrauja tik vienas sunus, ir tas del naudos
zieminis eziukas parašė:
as bandau suprasti, kas nutiko nuo vaiko gimimo - iki tol viena kitos nemegom(esam absoliucios priesingybes), bet i visus jos zeminimus, intrigeles, uzuominas ir kl…
man tik pagalvojus kad ji mano nors viena vaika pakalbins bloga daros, o seip dziaugiuos kad ji ir pati nerodo noro bendrauti su mano vaikais-nes marti pati blogiausia pasauly