takku parašė:
pasipasakosiu ir aš truputį apie savąją.Mano sūnus gimė sveikas, termino dieną, tiesiog mažesnio svorio ir ūgio. O anyta jau po gimdymo įsiveržusi į palatą šnek…
Slikstyne. Vienintelis zodis ne keiksmazodis kuris skamba galvoje.
takku parašė:
pasipasakosiu ir aš truputį apie savąją.Mano sūnus gimė sveikas, termino dieną, tiesiog mažesnio svorio ir ūgio. O anyta jau po gimdymo įsiveržusi į palatą šnek…
Slikstyne. Vienintelis zodis ne keiksmazodis kuris skamba galvoje.
takku parašė:
Kokia nesveika moteris...O koks dabar jos rysys su anuku?
takku parašė:
O tu sventas jovaro medeli!!! Noretusi keiksmazodzius rasyti, bet negalima... Kas per bukaprote ta Jusu anyta? Ar dar bendraujate su ja? Ar dar mate savo vaikaiti? Siaubas kazkoks!.. Ir kaip zeme nesioja tokias pyp-pyp-pyp?.. O Jusu vyras girdejo jos zodzius? Kokia jo reakcija?
Laikykites!
Stiprybes ir kantrybes Jums. Tikiuosi daugiau nervu negadins Jums gyvenime
Bet alia koks ne isprusimas tos uosvienes ateiti po gimdymo pacio ir taip pasakyt kada buna moteris po gimdymo pati jautriausia del staigaus chormonu svyravimo .ir sitaip uzgaut .As pamenu kaip mano mergaite dar nekalbejo ir sunkiai vaiksciojo .Tai manoji uosvienike atejus pasake kad as nenormalu apsigimusi vaika auginu ir sulygino su kitais anukais mazdaug mergaites amziaus kad va jau laksto ,kad jau kalba o tavo tik rekia spiegia galva dauzo .Tai kaip mes su vyru paleidom savo tas vadinamas savo gerklias .Tai dabar bent i akis ziuri ka kalba
Siaubas, kokios istorijos. Maniskei vardai irgi netiko, nes mane, kad rusiski. Man pasake tik tik po gimdymo. Vyras pakiso mobilu, sake mama nori sveikint. Pasidziaugiau del vardu, o jai netiko. Tuomet tik atidaviau mobilu vyrui ir netesiau pokalbio. Naujagimis pirmoj vietoj, ne ji. Na, o dabar, tycia ar ne, bet jau visus metus maiso varda. Pavadina ne Marina, o Marijana. Nesisypsau, o tiesiai sakau, kad Marina. Vyrui isuziau ausis, kad tai nenormalu, kad mociute maiso anukes vardus
Vyras irgi tiesiai sviesiai sako, kad jokia ne Marijana
takku parašė:
Nu bet kaip sitaip gali sneket...
simi parašė:
Mano anyta tik lb verzes anuke pamatyt...1 nakties pagimdziau o ji 8 ryto jau atleke lankyt ;) nu sveikatos nlb buvo...galva svaigo, miego mazai...o ji atejus klaus…
Maniske is smalsumo atleke su kilogramu sokoladiniu saldainiu naujai mamytei..
o vaiko normaliai neziurejo.
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai