2017.04.21 15:54 (prieš 9 m.)
vi.pa parašė:
Man tai irgi ne koks juokas, neisizeiskit, gal pati nepagalvojot, bet zemo lygio. Neseniai toks diedas pas mus elektra tvarke, panasiais "bajeriais"juokavo. Tokie "…
Po parasymo apie meiles nebuvima, buvo klausimas, ar tai ziauriai skambetu, kazkodel niekas nesugebejo parasyt, taip, tai butu per stipru. Konfliktas su tuo zmogumi visada buna, graziuoju snekant ar is vis nesnekant. Ir as visai pries ja nesiruosiu but mandagi. Zmogus vaziuoja pas mane i gimtadieni, bet ne jai yra sakoma, kad tu i svecius vaziuoji, ir gal susilaikyk nuo komentaru, o cia mes turim but supratingi ir buciuot subine, nes jai atleidziana, ji tokia yra
as ne elektrike atvaziavus i svetima seima, tai nereikia lyginti kai svetimas zmogus taip sneka. Tokio pasakymo ir yra tikslas, kad siek tiek apsiramintu ir negadintu kitiems sventes. Ir tai butu sakoma juoko forma, ne su tikslu izeist ar pan. Bet pries sita zmogu, tiesa pasakus man vienodai kad zemos morales zmogus pasirodysiu, nes as to zmogaus nenoriu net akyse matyt.