2016.12.04 14:10 (prieš 9 m.)
tendencija parašė:
Juk ir vyrui galetumet uz bet koki pasakyta zodi pykt ir laikyt visa gyvenima ,bet kazkodel gyvenat kartu ir pamirstat viska tai ko kitaip kitas zmogus.
Zinau, kad ne man komentaras skirtas, bet pasisakysiu siek tiek i tema. Mano vyras gyvenime nera man jokio blogo zodzio pasakes, izeides keiksmazodziu, pastumes, ar kitaip fiziskai/psichologiskai smurtaves. Ko nepasakysi apie anyta, nuo jos esu nukentejus ne tik zodziu, bet ir fiziskai buvo prisiliesta, kas man jau gerokai per daug. Nors nebuvo ten kazkokios mustynes, tiesiog grubiai apstumdyta anytos buvau. Bet Jokiam pasaliniui asmeniui neleisiu saves grubiai liesti, ar stumti, man tai yra nepriimtina, ne taip buvau aukleta, ir tokiu dalyku nemaciau savo gyvenime ir seimoje, kol nesutikau anytos. O anytai, matyt, tas iprasta. Kas cia tokio, pasikolioti, apsistumdyti, gi sekancia diena, visi uzmirs. Gal jos aplinkoj ir uzmirsta, bet as tokiu dalyku neatleidziu ir nepamirstu. Tai ziauriai uzknisa, kai ji apsimeta, kad cia nieko tokio, ir isvis nustemba, kaip as cia dar jai kazkoki pykti laikau, save ji laiko labai gera anyta, ir nesupranta, kad jos protrukiai, negrazus pasakymai ir poelgiai mano atzvilgiu, jau galutiniai yra sugriove musu santykius.