forum parašė:
nesimato kainos![]()
blemba per telefona cia vadinasi bandyk ikelt nuoroda... o dabar? m.aliexpress.com/item/1614568284.html#
forum parašė:
nesimato kainos![]()
blemba per telefona cia vadinasi bandyk ikelt nuoroda... o dabar? m.aliexpress.com/item/1614568284.html#
identity parašė:
Dabar taip
dėkui
gal kas jau klausė, kaip su dydžiais, atitinka?
llenku parašė:
Laba,
Noriu pasiklausti kaip su grąžinimu. Jeigu pagal pateiktus išmatavimus išsirenki s…
man grazine buvo dali sumos del apatiniu, ismatavimai neatitiko atsiunciau foto kad gavau ir gavau puse sumos isleistos nes siust atgal brangiau iseitu nei pirktos prekes suma
Aušrinė parašė:
Man grąžino 10$. Daiktas kainavo 16$. Gal dar būčiau ir daugiai atgavus, nes sutiko iš karto su tokiu mano pasiūlymu.
Man kainavo 11,56 atgavau 6$ ;)
forum parašė:
užsakymas darytas 01,17d. Prekė išsiųsta buvo po 5d. Iki šiol sistema nerodo pagal Tracking number. Ar gali taip būti? gal tiesiog ji neišsiųsta?
Kokiom raidem prasideda tracking numeris? Nes as irgi turiu viena siunta kurios neimanoma sekti, bet kol dar yra laiko - nesuku galvos, nors pardavejo jau uzklausiau ir jis prase dar palaukti.
Koala_kl parašė:
Kokiom raidem prasideda tracking numeris? Nes as irgi turiu viena siunta kurios neimanoma sekti, bet kol dar yra laiko - nesuku galvos, nors pardavejo jau uzklausia…
RC ........CN
laikas pristatymui baigiasi po 23d.
forum parašė:
RC ........CN
Chm, tada ne tas variantas, nes mano nesekama siunta RB..., o jus uzklauset pardavejo jau kame saknys?
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai